1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support how to gauge dock vs. tab battery use?

Discussion in 'Android Devices' started by JimmyTheSaint, Aug 19, 2011.

  1. JimmyTheSaint

    JimmyTheSaint Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    169
    32
    43
    台北
    While connected to the dock, the tablet's battery remains fully charged until the dock runs out of charge. Is there a way to tell how much charge remains in the dock while docked or undocked?
     

    Advertisement

  2. Herodroid

    Herodroid Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    123
    Joined:
    Oct 31, 2009

    Oct 31, 2009
    123
    48
    43
  3. JimmyTheSaint

    JimmyTheSaint Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    169
    32
    43
    台北
    Thanks. This app looks great, but absolutely will not install on my system. Even after rebooting, it downloads and installs from the market, but simply never shows up on my TF. Notifications show it has installed, but it's nowhere to be found. Market says it's installed, and if I click the "open" button on the app from within Market, nothing happens. It uninstalls fine. Any clues as to wtf?
     
  4. JimmyTheSaint

    JimmyTheSaint Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    169
    32
    43
    台北
    Oh, for God's sake--I found that tricky mf. I guess the clue is that it's named "widget" and the developer wants you to have a little adventure using it the first time.
     
  5. bfksc

    bfksc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,262
    Joined:
    Aug 29, 2010

    Aug 29, 2010
    1,262
    201
    143
    Canada
    I believe all widgets install like that...it's a widget, not an app, so as you found out, you need to drag the widget to your selected homescreen for it to be visible.
    :D
    Nice widget isn't it...works well and is resizeable too.
     
  6. Chaco

    Chaco Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    141
    Joined:
    Jul 12, 2010

    Jul 12, 2010
    141
    33
    43
    Business Analyst
    OH
    wow i was wondering about this for the longest too... only if Asus would have already included something like this... only 304kb worth of widget....
    props to the developer!
     
  7. JimmyTheSaint

    JimmyTheSaint Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    169
    Joined:
    Jun 5, 2010

    Jun 5, 2010
    169
    32
    43
    台北
    Yeah, it fits the bill perfectly. I wish it would go in the status bar like Battery Notifier, which I use on my phone.

    I'll have to remember that about installing widgets. There are misleading things: after I downloaded, Folder Organizer offered me to classify the new app, but then did not list it, so that's a bug in Folder Organizer. And after it's installed, the Market offers you an "open" button, but that has no effect. Those are two signposts pointing you in the wrong direction. I've seen other people give up on Dual Widget because they never found it.
     
  8. lekky

    lekky Lover
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,250
    Joined:
    Oct 29, 2009

    hehe :p


    Its a good widget though, all transformer owners should have it!
     

Share This Page

Loading...