1. Download our Official Android App: Forums for Android!

How to get home screen icons to show entire name

Discussion in 'Android Devices' started by m4r10, Oct 1, 2010.

  1. m4r10

    m4r10 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Aug 15, 2010

    Aug 15, 2010
    94
    2
    16
    Is there a way to get the icons in my home screens to show the entire name? There's plenty of room if it just goes to a second line.
     

    Advertisement

  2. m4r10

    m4r10 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Aug 15, 2010

    Aug 15, 2010
    94
    2
    16
    nothing??...Buler???
     
  3. djquick

    djquick Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    228
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    228
    23
    38
    DJ/Remixer/Producer, IT Specialist
    Maricopa, AZ
  4. m4r10

    m4r10 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Aug 15, 2010

    Aug 15, 2010
    94
    2
    16
  5. over88mph

    over88mph Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Sep 13, 2010

    Sep 13, 2010
    77
    2
    16
    I was wondering this too. Why have the full name on the apps screen but cut it off when you link to your homescreens ?
     
  6. m4r10

    m4r10 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Aug 15, 2010

    Aug 15, 2010
    94
    2
    16
    I'm sayin!
     
  7. snapper.fishes

    snapper.fishes Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,279
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    2,279
    263
    163
    Windows do the same thing too.... Not sure why. But I don't think you can change it. It's possibly something built into the Android OS.
     
  8. over88mph

    over88mph Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    77
    Joined:
    Sep 13, 2010

    Sep 13, 2010
    77
    2
    16
    Does anyone know if this is fixed with Froyo ?
    Maybe its a TouchWiz thing, even if so it's dumb that it works in the apps menu but not the homescreen.
     
  9. Onemoa

    Onemoa Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    66
    Joined:
    Sep 20, 2010

    Sep 20, 2010
    66
    4
    36
    Hawaii
    I would be happy if you could just turn the text under the icon off and just have the icon showing, give it a cleaner look.
     

Share This Page

Loading...