1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How to get to the browser home page

Discussion in 'Android Devices' started by LaughingJohn, Aug 7, 2009.

  1. LaughingJohn

    LaughingJohn Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Aug 4, 2009

    Aug 4, 2009
    26
    0
    15
    I'm hoping that's a dumb question, but I have entered the homepage and it displays fine whenever the browser has been killed and I start it (either with a task killer or switch off/on).

    However when in the browser I can't work out how to navigate to the home page, can someone give me a clue?
     

    Advertisement

  2. TR21

    TR21 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Aug 5, 2009

    Aug 5, 2009
    17
    0
    15
    Im also looking for a way to get back to the home page. Their seems to be no way of going this though.
     
  3. justjimjpc

    justjimjpc Premium Member
    Rank:
    None
    Points:
    663
    Posts:
    10,543
    Joined:
    Nov 3, 2008

    Nov 3, 2008
    10,543
    211
    663
    Washington DC, USA
    Hero and G1 may be different in this ... but in the Browser you can hit the menu and Bookmark a Page ... You may do that and just call it Home ...
     
  4. jerryrp

    jerryrp Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    Feb 1, 2010

    Feb 1, 2010
    24
    2
    16
    Florida
    Anything new on this topic. I've just bookmarked it for now but a hard press homepage link would be nice.
     
  5. bluenova

    bluenova OK Computer
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,616
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    1,616
    243
    143
    Driver
    W Midlands, UK
    This bugged me for quite a while as whenever I needed to do a quick google search it would always open up my last site, usually some big arse forum. The solution was to install Dolphin Browser.
     
  6. themorgs

    themorgs Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    16
    Joined:
    Dec 21, 2009

    Dec 21, 2009
    16
    0
    15
    UK
    A quick Google search can be done by pressing the "Search" hard button when in Sense Home. I'm starting to get into the habbit but it's taking time.

    It does seem to be a bit of a glaring omission to not have a "Home" button when in the browser. If you goto Menu | Windows and press the "+" button to add a new window it opens it using your home page.
     
  7. bluenova

    bluenova OK Computer
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,616
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    1,616
    243
    143
    Driver
    W Midlands, UK
    Unfortunately that doesn't give you the popular search terms as you type which the googles webpage does and I find that very useful.
     
  8. The_Gnome_

    The_Gnome_ Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    The quickest way I've found to get back to the homepage while in the browser is to open a new browser tab/window.
     
  9. jigityjakester

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Feb 27, 2010

    Feb 27, 2010
    8
    0
    5
    seattle
    When in browser press menu.
    Then more.
    Then home.
     
  10. Geejay

    Geejay Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Jun 1, 2010

    Jun 1, 2010
    21
    1
    16
    Manchester, UK
    Nice one, thanks. The lack of a "home" option had been bugging me as well. Is that new for 2.1 because I'm almost certain that it didn't have that option before
     
Tags:

Share This Page

Loading...