1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support how to remove LAG in raging thunder 2 ??

Discussion in 'Android Devices' started by gta, Oct 22, 2011.

  1. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    hey guys i got raging thunder 2 ... i was seeing some noticeable LAG in the game .... it was CHOPPY ....
    is there any way to remove that LAAAG.........:mad:
     

    Advertisement

  2. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    You can't solve it unless u overclock CPU.....
     
  3. gursharn

    gursharn Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Oct 23, 2011

    Oct 23, 2011
    2
    0
    5
    so no hd games run on micromax a70 , then tell it run angry birds all versions or small games download like mobile9.com
     
  4. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    they can run but there will be lagging.....
     
  5. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    hmm but other phones with same specs like spice mi310,300 karbonn a1 plays them decently ... i think a70's rom is very very poor.. And quadrant score is very less ... Pls anyone try to port cm7 on it ...
     
  6. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    what is the quadrant score on this....for porting you need source

    i tried to port cm7 of lg p500 and tried it on emulator got one error.... if had phone would have tested it
     
  7. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    qadrant score max is 480
     
  8. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    thats too low in lg p500 stock froyo we get atleast 600 and in GB we got 800 and in custom kernel+rom we get 1260
    someone got 2200
     
  9. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    pls is there any way to know the source code
     
  10. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    no..untill micromax realese it you can't .
    only you can try to port.....it to your device it may work without error...
    try the flash player and see if it works
     
  11. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    flash player works on armv7 proccys
     
  12. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    It works on my phone which is armv6 and not a 1ghz processing power... it runs smooth as hell......
     
  13. nil22

    nil22 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    158
    Joined:
    Oct 23, 2011

    Oct 23, 2011
    158
    13
    38
    i can play nfs shit,raging thunder 2 WITHOUT ANY LAG in my A70 and i hvnt done rooting or overclock.....i think u should optimize ur mobile...use fast reboot app...this app realy saves a lot of ram & saves battery too...before playing the game make sure u hav optimized ur mobile using fast reboot app & it takes 1 sec...
     
Tags:

Share This Page

Loading...