1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How to reset openhome to default??

Discussion in 'Android Devices' started by alowishus, Jan 11, 2010.

  1. alowishus

    alowishus Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    36
    Joined:
    Dec 12, 2009

    Dec 12, 2009
    36
    1
    36
    journeyman electrician
    new hampshire, USA
    I recently purchased Openhome and then stupidly set up my Moto droid so the Android home is the default. Is there a way besides reinstalling the application that will allow me to set openhome as my default home screen?
     

    Advertisement

  2. singularapathy

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    24
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    24
    0
    15
    HS Teacher
    Go to settings, then applications. Click on "manage applications" and then bring up the menu to see the "filter." Filter so that you see "all." Scroll down to "home" and click it.

    When you do that, you should see a "launch by default" that says it's set to launch by default with certain situations. Click "Clear defaults." Click your home button, and you should be able to re-set Open Home as your default. Hope this helps.
     
  3. alowishus

    alowishus Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    36
    Joined:
    Dec 12, 2009

    Dec 12, 2009
    36
    1
    36
    journeyman electrician
    new hampshire, USA
    Thanks. That was just thhe advice I was searching for.
     
  4. MichaelCampbell

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Nov 1, 2009

    Nov 1, 2009
    15
    1
    16
    Perfect, thanks!
     

Share This Page

Loading...