1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How to setup voice mail?

Discussion in 'Android Devices' started by alfick3, Feb 27, 2011.

  1. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #94
    Points:
    303
    Posts:
    2,756
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,756
    450
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    So my ? is, how do we set up our voice mail? When I push and hold 1, it wants me to enter a temporary password. Where do I get a temp password? Was it supposed to be given to me when I started my service? I assume that once I've entered the temp, it'll want me to enter a permanent one along with setting up my other voice mail options. Any help would be appreciated.

    Thanks.
     

    Advertisement

  2. MikesTooLz

    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    547
    Joined:
    Nov 24, 2010

    Nov 24, 2010
    547
    157
    113
    Computer Tech
    Miami, Florida
    try the last 4 digits of your phone number.
     
  3. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #94
    Points:
    303
    Posts:
    2,756
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,756
    450
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    Well, for some reason, when I went back in (after the system kicked me off because I had input the wrong temp password a few times) later on, I got right in and set up my voice mail. My wife however is still having troubles. She's tried the last 4 of her number, my number, her ssn and my ssn and a few others. Are there any other ideas?
     
  4. Impureclient

    Impureclient Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Feb 21, 2011

    Feb 21, 2011
    7
    0
    5
  5. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #94
    Points:
    303
    Posts:
    2,756
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,756
    450
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    Well, for some reason today, when my wife tried it, it let her in without asking for a temp password (same thing happened to me last night). She now has her voice mail all set up with a permanent password. Heh, go figure.
     
  6. LearnMePlease

    LearnMePlease Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    30
    Joined:
    Feb 6, 2011

    Feb 6, 2011
    30
    2
    16
    MetroPCS Sales Rep
    Orange County, CA
    Your default voicemail password is 9999#.
     
Tags:

Share This Page

Loading...