1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support How to unlocked casio g'zone commando verizon

Discussion in 'Android Devices' started by statril, Jun 26, 2011.

  1. statril

    statril Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 26, 2011

    Jun 26, 2011
    2
    0
    5
    hi everyone from greece crete.
    i just bought a new CASIO G'ZONE COMMANDO
    from U.S. and it's locked .
    if someone know how to unlocked in another carrier
    please write something
    thank's
     

    Advertisement

  2. mitch04

    mitch04 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    31
    0
    15
    please let me know how to if someons knows
     
  3. inkdesigner

    inkdesigner Well-Known Member
    Rank:
     #1,017
    Points:
    28
    Posts:
    98
    Joined:
    Mar 18, 2010

    Mar 18, 2010
    98
    16
    28
    Male
    Chemist and EMT
    USA
    Since it is a CDMA phone, I don't believe it can be unlocked like a GSM phone such as you get from AT&T. The only Verizon phones that I know of that can be unlocked are their global phones such as the Incredible 2, Droid 2 Global, BB Tour, etc. because they can be used on both CDMA and GSM radio bands.

    Inkdesigner
     
  4. statril

    statril Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jun 26, 2011

    Jun 26, 2011
    2
    0
    5
    thanks a lot . i believe that i'll sale it .
     
  5. pakwarung

    pakwarung Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 23, 2011

    Sep 23, 2011
    8
    0
    5
    it can be unlocked... but u can used it only cdma network....
    it can flash to another carrier [works call and sms]
    now how to making data connection on it? anyone know?
     
  6. kot222

    kot222 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    14
    2
    16
    So I bought new unlock Casio Comm, but I need use it in other CDMA carriers (Pathword). How can I change CDMA phone number my carriers? If you can, I need step-by-step manual and phone codes for it. It's unlocking phones (Droid 2.2)
     
  7. pakwarung

    pakwarung Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 23, 2011

    Sep 23, 2011
    8
    0
    5
    1. install driver [vz acces manager google it]
    2. install qpst (google it)
    3. seting ur carrier with the qpst
    4. setting the internet data with qxdm

    the instruction same google nexus s [you can translate it with google translate [indonesia>english]
    if u wanna manual programming go to phone call ##program [code:000000 zero six] sorry my english is bad
    my country =indonesia has cdma network so it is works in here
     
  8. mitch04

    mitch04 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    31
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    31
    0
    15
    Hi is it possible to use my network in Australia If i reflash it? if anyone knows please tell me, Really Appreciate it.
    thank you
     
  9. pakwarung

    pakwarung Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Sep 23, 2011

    Sep 23, 2011
    8
    0
    5
    if ur country has cdma network it can be flash :)
     

Share This Page

Loading...