1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root How to unroot my phone?

Discussion in 'Android Devices' started by holycow123, Jan 29, 2014.

  1. holycow123

    holycow123 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    31
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    31
    1
    16
    Male
    Home
    I want to unroot my phone so I could update my Alcatel One Touch Fierce from Metro PCS. Just want to unroot to update it again and root it again.
     

    Advertisement

  2. mrrom

    mrrom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    329
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    329
    58
    63
    Male
    Hmm i just got the update too. What method did you use to root?
     
  3. BraceForImpact

    BraceForImpact Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    98
    Joined:
    Jul 27, 2013

    Jul 27, 2013
    98
    5
    16
    An update? Anyone know what for?
     
  4. holycow123

    holycow123 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    31
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    31
    1
    16
    Male
    Home
    Open up SuperSu go to settings and go down to "Full unroot", click it then reboot and then update. Once its updated reboot your phone again and root your phone again and reboot it again :p So much rebooting aha

    No idea for what, but it kept notifying me to update and it was getting pretty annoying.
     
  5. Mikito1976

    Mikito1976 Android Enthusiast
    Rank:
     #267
    Points:
    53
    Posts:
    263
    Joined:
    Sep 4, 2011

    Sep 4, 2011
    263
    99
    53
    Male
    \
    \
    So did you got your update?
     
  6. codyedmonson

    codyedmonson Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    599
    Joined:
    Sep 10, 2013

    Sep 10, 2013
    599
    194
    133
    Male
    Senior In highschool
    Texas
    Okay so is there an update for the metro PCs fierce?
     
  7. mrrom

    mrrom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    329
    Joined:
    Apr 28, 2013

    Apr 28, 2013
    329
    58
    63
    Male
    Yes there is i updated it and the only thing that changed is the signal bars
     
  8. Doge

    Doge Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Dec 22, 2013

    Dec 22, 2013
    52
    4
    16
    Male
    Musician
    Los Angeles, CA
    so do we have to un-root before updating?
     
  9. codyedmonson

    codyedmonson Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    599
    Joined:
    Sep 10, 2013

    Sep 10, 2013
    599
    194
    133
    Male
    Senior In highschool
    Texas
    So what I'm hearing is, no real reason to update... I changed them with gravity box anyway so I think I'm good with old signal bars lol
     
  10. holycow123

    holycow123 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    31
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    31
    1
    16
    Male
    Home
    I did, I unrooted, updated and rooted again.
    Yes there is
    Yes you do.
     
  11. codyedmonson

    codyedmonson Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    599
    Joined:
    Sep 10, 2013

    Sep 10, 2013
    599
    194
    133
    Male
    Senior In highschool
    Texas
    Well of course after I re-rooted it and re did everything the update icon pops up,-_-
     

Share This Page

Loading...