1. Download our Official Android App: Forums for Android!

HTC Browser Closing w/ .6 FroYo

Discussion in 'Android Devices' started by jdjmad, Aug 2, 2010.

  1. jdjmad

    jdjmad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    14
    2
    16
    Contracts Administrator with an Engineering Degree
    Houston, TX
    Is anyone having issues loading web pages with the default evo browser? Since the FroYo update, I can only use dolphin hd. Is anyone else having this problem?
     

    Advertisement

  2. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43
    hold on i got a fix for you to try let me get the site
     
  3. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43
    jdjmad likes this.
  4. eric3316

    eric3316 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    461
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    461
    96
    53
    NC
    Maybe you should have updated the .3 build? I haven't had this issue......lol

    You new adopters need to thank us as this is the same build with the same issues but we already found the fixes for you!
     
    GaryColeman likes this.
  5. ed33433

    ed33433 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    53
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    53
    0
    15
    No.
     
  6. ThatNewAndroidGuy

    ThatNewAndroidGuy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    432
    Joined:
    Apr 9, 2010

    Apr 9, 2010
    432
    103
    68
    Workin at the squeaky mart.
    Residin in Florida
    Also do this:

    Menu -> Settings -> Enable Plug-ins -> Switch to On Demand.

    Should make it faster, smoother, less problems.
     
  7. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43
    i had teh problem on the "unoffical" .3 my browser kept crashing/closing.... it was a flash issue that file fixed it though
     
  8. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43

    that turns off flash so if it is the flash problem it might still happen if they try to load the flash
     
  9. eric3316

    eric3316 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    461
    Joined:
    May 9, 2010

    May 9, 2010
    461
    96
    53
    NC
    What it does is let you load the flash item you want instead of throwing everything at it at once.
     
  10. VGPOP

    VGPOP Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    588
    Joined:
    Mar 23, 2010

    Mar 23, 2010
    588
    64
    78
    For me that's not a solution because it takes away flash content, unless you explicitly click on it. Also, you get those green upside down arrows in place for flash content. (ugly for me)

    What I did was a hard reset and that fixed problem for me.

    I now can go to any website, have the plug-in ALWAYS ON, and when I visit a website with flash content I view the way it was intended for the user.

    Why remove this feature if this takes away what flash 10.1 can do? Flash light can do it as well.

    I love those flashy content on my phone and it STILL runs smooth and fast.

    Just my .02 cents
     
  11. jdjmad

    jdjmad Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    14
    2
    16
    Contracts Administrator with an Engineering Degree
    Houston, TX
  12. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43

    your welcome
     
  13. Lorak

    Lorak Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    203
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    203
    62
    53
    ITS
    Its just preference. I'd rather load the web page a lot faster and click on what I want to view.
     
  14. 81_

    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    388
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    388
    39
    43
    i tried out stub hub and the flash was painfully slow
     
  15. mak916

    mak916 Android Expert
    Rank:
     #159
    Points:
    163
    Posts:
    1,244
    Joined:
    Apr 13, 2010

    Apr 13, 2010
    1,244
    291
    163
    Male
    Sacramento, CA.
    This worked for me after I installed the Adobe apk.
     
  16. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43

    is that from the market?

    now try running some of the flash and see if it crashes
     
  17. mrrob

    mrrob Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    6
    0
    5
    the HTC browser was crashing whenever I would visit a page with Flash. I reinstalled the Flash player from the XDA dudes and all is well again.
     
  18. mak916

    mak916 Android Expert
    Rank:
     #159
    Points:
    163
    Posts:
    1,244
    Joined:
    Apr 13, 2010

    Apr 13, 2010
    1,244
    291
    163
    Male
    Sacramento, CA.
    I used the app from the link above. The XDA link.
     
  19. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43
    ah.... kool, so that got you all stright too?
     
  20. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    226
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    226
    28
    43

    glad to hear
     
  21. kingtheproducer

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    May 20, 2010

    May 20, 2010
    45
    4
    16
    Music Producer
    Mesa, AZ
    I have the same problem and it wont let me uninstall the flash. Help?
     
  22. stonemsmj23

    stonemsmj23 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    5
    0
    5
    adode worked for me, thanks man!
     
  23. x081967

    x081967 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    8
    1
    6
    Same problem for me. My browser was crashing after Froyo and I downloaded the suggested apk (above) but when I go to install it, it looks like it's already installed. and when I click to uninstall, it says it's unable.
     
  24. vblick

    vblick Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    78
    Joined:
    May 18, 2010

    May 18, 2010
    78
    7
    16
    Had the same problem. I just gave up and did a hard reset. All is well now. Appbrain has all my apps and gmail has all my contacts. SD card is not erased during this process. Really just had to download task manager and startup cleaner 2.0 and reset my progs.

    Honestly - i downloaded a bunch of stuff when i first got the phone. Needed to clean house.
     
Tags:

Share This Page

Loading...