1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support htc hero connecting to vodafone internet

Discussion in 'Android Devices' started by frances1, Sep 3, 2010.

  1. frances1

    frances1 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 3, 2010

    Sep 3, 2010
    1
    0
    5
    I am having real problems getting my hero to connect to vodafone internet. Vodafone have twice sent settings but my phone hasnt received them. I have tried some different APN settings that I found on the internet, but without success. Since the update I can't seem to find where you can check that the phone is enabled for 3g. Could anyone help me with this? Or connecting. I am tearing my hair out...:thinking:
     

    Advertisement

  2. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    4,534
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    Welcome! I'm gonna move this to where you can probably get alot more help.
     
    frances1 likes this.
  3. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,351
    3,933
    Male
    Welcome!
     
    frances1 likes this.
  4. G.Armour

    G.Armour You know you want to.
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    4,534
    Joined:
    Jan 11, 2010

    Jan 11, 2010
    4,534
    306
    183
    Truck driver/ driver mentor. I train people to dri
    Georgia
    I have a moto Droid but gonna try to help you figure it out. On mine, 3g is enabled by default. As far as connecting to your wifi, go to menu>settings> wireless & networks - make sure that your wifi box has a check beside it. If it does, go into your wifi settings, scan to see if your phone can pick up the network your trying to pick up. If it does, press on it and select connect.
    But as I said, I have a moto Droid, this method may not work on your hero. I hope this helps.
     
Tags:

Share This Page

Loading...