1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support HTC Sense

Discussion in 'Android Devices' started by D_Rock, Jun 11, 2010.

  1. D_Rock

    D_Rock Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 25, 2010

    Mar 25, 2010
    25
    0
    15
    I am pretty sure I know the answer to this question, you have to have root to completely remove sense correct?
     

    Advertisement

  2. TheGoatLantern

    TheGoatLantern Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,910
    Joined:
    Mar 9, 2010

    Mar 9, 2010
    1,910
    471
    163
    Where it's hot
  3. brianem

    brianem Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    93
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    93
    4
    16
    You don't have to use sense, just install a home replacement. I don't think you can outright remove it anymore though, not without a root (though I could be wrong).
     

Share This Page

Loading...