1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root HTC Sync?

Discussion in 'Android Devices' started by ac29593, Jan 12, 2012.

  1. ac29593

    ac29593 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    131
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    131
    7
    36
    Step 2 when unlocking the bootloader says

    2. You have the proper HTC Drivers and HTC Sync installed

    When I rooted my Dinc the process called for me to remove HTC Sync from my PC, which I did.

    Do I have to reinstall this on my PC for the Rezound process to unlock the bootloader?

    It looks like I do from reading this step, but I just wanted to ask here first.
     

    Advertisement

  2. Bob Cat

    Bob Cat Careful, They're sharp!!
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,046
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    7,046
    4,288
    513
    Midland's, South Carolina
    1. When unlocking the bootloader you need HTC installed.

    2. When you go to root uninstall HTC sync, (I did), the drivers you need will still be there.
     
    ac29593 likes this.
  3. ac29593

    ac29593 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    131
    Joined:
    May 4, 2010

    May 4, 2010
    131
    7
    36
  4. MrSmith317

    MrSmith317 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    277
    Joined:
    Mar 4, 2011

    Mar 4, 2011
    277
    100
    68
    Actually the only reason you need sync installed is for the drivers. So as long as you install sync and uninstall it the drivers should remain and you should be good. I used the HTC USB drivers that were posted on XDA dnd didn't have a single problem.
     
  5. Helenoftroy08

    Helenoftroy08 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    266
    Joined:
    Dec 30, 2009

    Dec 30, 2009
    266
    35
    43

    Its really weird bcuz after seeing all the posts abt uninstalling htc sync I didnt have too! I removed the HTC Sync loader from starting up when windows started and then rebooted my computer so it wouldnt be running. This worked fine for me, and maybe it will help someone else!
     
  6. MrSmith317

    MrSmith317 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    277
    Joined:
    Mar 4, 2011

    Mar 4, 2011
    277
    100
    68
    We always suggest uninstalling but you can just kill/stop it as well...same diff. Point is that it can't be running.
     
Tags:

Share This Page

Loading...