1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Apps (HTTPLog)-Static: isSBSettingEnabled false Errors

Discussion in 'Android Development' started by HeavensSentSword, Apr 7, 2016.

  1. HeavensSentSword

    HeavensSentSword Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    134
    Joined:
    Jan 19, 2016

    Jan 19, 2016
    134
    36
    93
    Male
    So I have been doing my homework on this and pretty much found that its a Samsung phone issues. Something to do with the rom I think.
    So I have this app that use one HttpClient class that uses UrlConnection to download and send data to where I want it to.
    This works great on the emulator and all the pages that use it work fine.
    The issues is when I start the login page it never even reaches it. I have to push a button on that page before it send the url request.
    The problem is I use the same http request class on my first page to download mages and it works on the phone. It only dies when I go to the login page. It doesn't produce any errors just
    System.out: (HTTPLog)-Static: isSBSettingEnabled false
    over and over again.

    Any suggestions on how to deal with this would be appreciated.

     

    Advertisement

  2. HeavensSentSword

    HeavensSentSword Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    134
    Joined:
    Jan 19, 2016

    Jan 19, 2016
    134
    36
    93
    Male
    Ok i found out what went wrong. I was using a shared preference that got corrupted when I uninstalled it from the device and reinstalled it. Then I would send the wrong stored values to the loginpage which would think it was right and then send it along its merry way not caring. Stupid login page. Just goes to show you you can't always rely on the logcat for all your needs.
    Thank for anyone who looked at this.
     
  3. LV426

    LV426 I say we take off and nuke this place from orbit
    Moderator
    Rank:
     #11
    Points:
    1,988
    Posts:
    7,882
    Joined:
    Oct 16, 2015

    Oct 16, 2015
    7,882
    11,528
    1,988
    Male
    Software developer
    South West of England
    Just out of interest, how are you allowed to nominate your own answer as 'Best Answer'?
     
    HeavensSentSword likes this.
  4. HeavensSentSword

    HeavensSentSword Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    134
    Joined:
    Jan 19, 2016

    Jan 19, 2016
    134
    36
    93
    Male
    Not a clue, but i guess if its the only answer then by default its the best right?
     
  5. LV426

    LV426 I say we take off and nuke this place from orbit
    Moderator
    Rank:
     #11
    Points:
    1,988
    Posts:
    7,882
    Joined:
    Oct 16, 2015

    Oct 16, 2015
    7,882
    11,528
    1,988
    Male
    Software developer
    South West of England
    Ok I wasn't saying give my answer the 'best answer' status, just curious, as my own posts don't have the button enabled.
     
  6. HeavensSentSword

    HeavensSentSword Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    134
    Joined:
    Jan 19, 2016

    Jan 19, 2016
    134
    36
    93
    Male
    you don't thats weird
    Oh maybe it was because I was the only one who posted something to the thread. And It would allow me to accept the answer.
     

Share This Page

Loading...