1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support I am having an unknown wifi error

Discussion in 'Android Devices' started by Android900, Mar 14, 2013.

  1. Android900

    Android900 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    5
    Joined:
    Mar 14, 2013

    Mar 14, 2013
    5
    0
    5
    I have a clearwire hub express modem and my zte (Boost Mobile) Force phone will not connect to it. When i try to connect the zte to my wifi the phone just says "Connecting, Saved connecting, Saved". It even does that when i put the wrong password in, for some reason the phone or modem has an error but there is no error message.

    I have already tried changing the modem password, the authentication, the encryption, the ssid, and i assigned a mac address for the phone. Wps does not work either and i called clear and they dont know what it is, and the strange thing about is that my zte can connect to other modems at the same time other devices can connect to my clear hub express.:hmmmm2:

    if any one can help me fix this that would be awesome.
     

    Advertisement

  2. LilBit

    LilBit Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    533
    Posts:
    5,865
    Joined:
    Sep 1, 2012

    Sep 1, 2012
    5,865
    3,306
    533
    Female
    U.S.A.
    Re-set the router? Maybe?
     
  3. chrisjones

    chrisjones Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    well i think there is protocol mismatch tats the reason its not latching on together ,to double check it check same model of phone with same router or same phone with same model of another router to check wt went wrong!
     

Share This Page

Loading...