1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support I can't get Flash 10.1 to work. :(

Discussion in 'Android Devices' started by dhj, Aug 30, 2010.

  1. dhj

    dhj Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    54
    4
    16
    West Palm Beach, FL USA
    I couldn't see any indication that Flash 10.1 was on my phone after updating using the latest RUU (S-off and rerooted). So I downloaded the APK and tried to install it, and the OS thinks it's there, but will permit neither launching nor uninstalling.

    I'm sure there might be other info needed, but I would greatly appreciate if someone might have some thoughts about how to resolve this.

    Thanks!!
     

    Advertisement

  2. fortesquieu

    fortesquieu Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,079
    Joined:
    Apr 27, 2010

    Apr 27, 2010
    1,079
    144
    143
    With the RUU, the Flash is already implemented in it. You cannot launch it by yourself, all you can do is by going to a flash site, and test it out.

    If you have "uninstaller", you should be able to see it.
     
  3. Vaseline Smith

    Vaseline Smith Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    276
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    276
    49
    43
    Flash is already installed with 2.2, No need to install an APK.
     
  4. dhj

    dhj Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    54
    4
    16
    West Palm Beach, FL USA
    Okay, Any suggestions for a quick simple site with which to test? I tried to launch what I thought was a video on ESPN, and it didn't work.
     
  5. tluv00

    tluv00 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    559
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    559
    249
    113
    On the edge
    Mine isn't working at all....oh wait...that's right.....I don't have it yet *uck you Verizon!!
     
  6. fortesquieu

    fortesquieu Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,079
    Joined:
    Apr 27, 2010

    Apr 27, 2010
    1,079
    144
    143
  7. tluv00

    tluv00 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    559
    Joined:
    Feb 8, 2010

    Feb 8, 2010
    559
    249
    113
    On the edge
  8. Vaseline Smith

    Vaseline Smith Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    276
    Joined:
    May 29, 2010

    May 29, 2010
    276
    49
    43
    Go to youtube desktop site.
     
  9. secretLOVER

    secretLOVER Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    585
    Joined:
    Mar 25, 2010

    Mar 25, 2010
    585
    140
    113
    Male
    Electromagnetic Field Engineer
    Pacific Beach / Crown Point, San Diego
    Haha! Smartass FAIL
     
  10. dhj

    dhj Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    54
    4
    16
    West Palm Beach, FL USA
    Continuing dumb questions (feel free to be sarcastic, if you wish): when I go to YouTube and click on a video, I get a blank area with an arrow in it where the video should be. When I click on that arrow, the video begins. Is that the expected behavior?
     
  11. Divine_Madcat

    Divine_Madcat Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    303
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    303
    62
    73
    Computer Programmer
    USA
    a good site to test is actually m.flash.com

    Not too sure about the u-tube though..
     
    dhj likes this.
  12. JuicyJones

    JuicyJones Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    203
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    203
    36
    43
    Ann Arbor, MI
    Yep, that's how flash work ;)
     
  13. dhj

    dhj Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    54
    Joined:
    Apr 25, 2010

    Apr 25, 2010
    54
    4
    16
    West Palm Beach, FL USA
    Madcat, m.flash.com is a perfect site to test.

    I discovered that going to menu>settings and scrolling to the "Enable plugins" setting, and changing that to "Always on" allows flash elements to play automatically.

    Thanks all!
     

Share This Page

Loading...