1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root I-carus: FORCE CLOSE problems

Discussion in 'Android Devices' started by logan1101, Feb 25, 2011.

  1. logan1101

    logan1101 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    100
    11
    38
    UPS,Black Out EZ Inc,Ruby Tuesdays
    summerfield,NC
    having issues with force close, just flashed with I-carus... any help?
     

    Advertisement

  2. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    what program is force closing and also how are you with metro or cricket?
     
  3. logan1101

    logan1101 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    100
    11
    38
    UPS,Black Out EZ Inc,Ruby Tuesdays
    summerfield,NC
    im using cricket, message is, " the process com.google.process.gapps has stopped unexpectedly. please try again. it happens when im in "market" and happend when i did my first boot. happens alot really....
     
  4. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    gmail error, I believe... uncheck autosync and recheck it and manually sync all. if that fails... remove battery while phone is on and wait 10 sec and put battery back in and boot up the phone and try again.
     
  5. logan1101

    logan1101 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    100
    11
    38
    UPS,Black Out EZ Inc,Ruby Tuesdays
    summerfield,NC

    neither of them worked. i dont know what is wrong, but i cant download anything at all..
     
  6. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    try this take out your sd card and reboot the phone without the card in it and try to go to market and download something and see if it works. leave card out...on another thread i seen this has happen to a few others...but what i had did when my market was messed up i uninstall the update and it work, and on my wife phone, hers was aciddently deleted by me so i just reflash everything and no more problems/force closing.
     
  7. logan1101

    logan1101 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    100
    11
    38
    UPS,Black Out EZ Inc,Ruby Tuesdays
    summerfield,NC
    i think something is wrong somewhere, caz my phone takes like seriously 5-8min to reboot....
     
  8. logan1101

    logan1101 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    100
    11
    38
    UPS,Black Out EZ Inc,Ruby Tuesdays
    summerfield,NC
    still popping the force close. and without the sdcard,click market it says could not launch the requested activity.... what the hell is going on? im really tired of this, imabout to unroot and stock flash
     
  9. nuttmeg

    nuttmeg Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    7,331
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    7,331
    2,526
    313
    Making you wonder?
    Lone Star State
    just reflash icarus again with you carrier cricket and all should be good.
     
  10. Vowalla

    Vowalla Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    79
    Joined:
    Jan 12, 2011

    Jan 12, 2011
    79
    12
    18
    Texas
    all these bugs were fixed in Icarus 1.1. I think you should try it, it works wonders on my ascend but if you are with metro the mms doesn't work on Icarus 1.1. if you're with cricket then you're good to go XD
     
  11. septembersrain

    septembersrain 句_句 Smurfing Awesome
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    1,948
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    1,948
    1,394
    343
    Female
    Esurance - Insurance Agent
    San Antonio, TX
    It is under the Icarus 1.1 thread of how to fix the MMS. It's quite a simple fix and worked for me. I'm having LESS force closing that I was with the stock.
     

Share This Page

Loading...