1. Download our Official Android App: Forums for Android!

I Failed at ROM installation

Discussion in 'Introductions' started by richlilrich, Jan 25, 2013.

  1. richlilrich

    richlilrich Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 25, 2013

    Jan 25, 2013
    1
    0
    25
    Hello,
    I've been following guides to root my phone and put a custom ROM onto it. I had no experience in doing this so I thought I would follow guide and was stupid enough not to back up the original ROM along with not reading up properly on what I was about to do
     

    Advertisement

  2. palmtree5

    palmtree5 Sunny Vacation Supporter!
    Moderator
    Rank:
     #41
    Points:
    633
    Posts:
    4,494
    Joined:
    May 2, 2012

    May 2, 2012
    4,494
    3,159
    633
    Male
    Student
    USA
    Hi, welcome to the forums! You said you cleared the cache, but did you clear data? That might fix it
     
  3. Digital Controller

    Digital Controller The Real Bass Creator
    Rank:
    None
    Points:
    953
    Posts:
    12,647
    Joined:
    Sep 5, 2012

    Sep 5, 2012
    12,647
    3,553
    953
    Male
    Civil Engineer
    Cincinnati, Ohio
    Welcome to the forums!

    Typically when you install a new ROM a factory reset might be in order, otherwise you might get what you are getting, which is a boot loop. I would suggest a factory reset from within Recovery Mode then that should, hopefully, fix this issue :)

    If not get back with me!

    Thanks for joining :D
     
  4. DragonSlayer95

    DragonSlayer95 Resident Air Bender
    Rank:
     #37
    Points:
    653
    Posts:
    8,768
    Joined:
    Mar 9, 2012

    Mar 9, 2012
    8,768
    3,732
    653
    Male
    Reno, Nevada
    Welcome aboard :)

    DS
     

Share This Page

Loading...