1. Download our Official Android App: Forums for Android!

I found an typo in the OS! lol

Discussion in 'Android Devices' started by surfologist87, Aug 26, 2010.

  1. surfologist87

    surfologist87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    856
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    856
    110
    103
    behind you
    Well, my Evo has an grammatical error. Lol I honestly don't care that much I was just wondering if others have the same thing..

    Menu>Settings>Wireless & Networks>4G Settings

    Now on the 'Network Notification' subtitle, my phone says "Notify me when an 4G network is available"

    And by 'an 4g' I think they mean 'a 4G'

    Somebody didn't do an good job at proof reading!
     

    Advertisement

    v01rider likes this.
  2. jdmcivicguy

    jdmcivicguy Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    9
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    9
    1
    26
    yep, i can confirm this.
     
  3. VGPOP

    VGPOP Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    588
    Joined:
    Mar 23, 2010

    Mar 23, 2010
    588
    64
    78
    Perhaps this is the reason 4G connection is on and off sometimes.

    :)
     
  4. sikclown

    sikclown Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,910
    Joined:
    Nov 21, 2009

    Nov 21, 2009
    1,910
    965
    213
    Male
    Business Owner
    New Orleans, LA
    Yeah my guess is they copied and then changed the verbiage from the WiFi section which says "an open network" but forgot to change the "an" to "a".
     
  5. novox77

    novox77 Leeeroy Jennnkinnns!
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,965
    Joined:
    Jul 7, 2010

    Jul 7, 2010
    3,965
    3,257
    413
    OTA 3.26.651.7 is out. Here's the changelist:
    -corrected grammatical mistake

    Note: this OTA will remove all root privs and will cause you to have to hard reset your phone in order to upgrade properly.

    Enjoy.
     
  6. cooper1010

    cooper1010 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    504
    Joined:
    Mar 31, 2010

    Mar 31, 2010
    504
    176
    93
    oh, the ironing!




    [or, were you making a joke. i get jokes]
     
    EarlyMon, pwnst*r and IPvFletch like this.
  7. InstantKarma

    InstantKarma Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,001
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    1,001
    158
    153
    Male
    Houston, Tejas

    lol!
     
  8. Rob_A

    Rob_A Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    825
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    825
    216
    113
    New York

    lol :D
     
  9. IgnatiusTheKing

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    64
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    64
    5
    16
    Creative print & web designer
    das Fort
    Oh man... :D
     
  10. pwnst*r

    pwnst*r Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    912
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    912
    206
    113
    rofl
     
  11. surfologist87

    surfologist87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    856
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    856
    110
    103
    behind you
    I threw a few extras in there lol.
    If HTC can do it so can I!! Haha
     
    AndroidMax likes this.
  12. hendodo

    hendodo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    173
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    173
    15
    38
    Lmaooooo good find!
     
  13. Thefoodman52

    Thefoodman52 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,314
    Joined:
    Dec 1, 2009

    Dec 1, 2009
    2,314
    329
    163
    Resource Consumer
    San Diego
    Chances are, HTC can't fix it just like the 30fps cap due to it being tied into hardware limitations. The 4G radio in the Evo is incapable of being written correctly, and so the need to have 'an 4G network' displayed on screen is needed. They'll be working on this issue up to the time when the phone's discontinued, and they'll throw it away and claim it's normal.
     
    RichboyJhae likes this.
  14. broken1i

    broken1i Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    70
    7
    16
    this is probably gonna get moved to the troubleshooting subforum LOL
     
  15. Awful

    Awful Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    60
    3
    16
    I got a hearty chuckle out of this for sure.
     
  16. tjwoo

    tjwoo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    218
    Joined:
    May 22, 2010

    May 22, 2010
    218
    50
    53
    what
     
  17. Myst3ry

    Myst3ry Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    20
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    20
    0
    15
    yeah i noticed this too about a week ago XD i thought *I* might be wrong, but i guess not ^_^


    BUT, now that i have a bit of confidence in me... i dunno if i'm wrong on this one, but under Settings>Wireless & Networks, the subitle for "Mobile Networks" says "Set options for roaming, networks".... i don't think that comma should be there... lol
     
  18. manny84

    manny84 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    130
    Joined:
    Jun 9, 2010

    Jun 9, 2010
    130
    10
    38
    New York, NY
    Haha! I noticed this a few weeks ago and didn't think much of it.
     
  19. surfologist87

    surfologist87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    856
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    856
    110
    103
    behind you
    Still alive and kicking!!! Haha :D
     
  20. GiftedPlacebo

    GiftedPlacebo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    179
    Joined:
    Apr 22, 2010

    Apr 22, 2010
    179
    94
    73
    They should update that message for 2010:

    "I can haz teh 4G?"
     
    surfologist87 likes this.
  21. surfologist87

    surfologist87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    856
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    856
    110
    103
    behind you
    hahahaha this wins
     
  22. ThatNewAndroidGuy

    ThatNewAndroidGuy Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    432
    Joined:
    Apr 9, 2010

    Apr 9, 2010
    432
    103
    68
    Workin at the squeaky mart.
    Residin in Florida
    Nahh I believe that's right, because the roaming, and networks are different things in this category. So you can set options not only for roaming, but also for the networks or network.
     
Tags:

Share This Page

Loading...