1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General I got 3g on my lg optimus m.... Yea

Discussion in 'Android Devices' started by elcocho852, Aug 3, 2011.

  1. twistedriku

    twistedriku Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    449
    Joined:
    Feb 5, 2011

    Feb 5, 2011
    449
    94
    53

    The prl is downloadable from a link someone posted in this thread earlier. It'll be the 3020.prl in blue text. As for the lgnpst, you need to be sure to get the lab version and not the store. there is a thread posted by andyo and it gives you a link to download a rar file. However since it is a cracked version, you must follow the read me file or else you will not get it to work.
     

    Advertisement

  2. ChazzMatt

    ChazzMatt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    622
    Joined:
    Nov 29, 2010

    Nov 29, 2010
    622
    125
    93
    metro Atlanta area
    they are putting it in some markets to alleviate network problems. discussed endlessly over on another forum. a few markets, not all, temporary and CAPPED. They can't let the 3G be too good as they still want to push everyone over to LTE.

    Some markets will never see this 3G. Depends on where you live. Metro will NEVER announce it as it will make all the other customers mad.
     
  3. kris0933138

    kris0933138 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    152
    Joined:
    Jun 19, 2011

    Jun 19, 2011
    152
    11
    38
    Security
    Miami FL
    got it for some reason LGNPST doesnt want to open for me im on windows 7 64 bit. it say checking LG use/paraellel lockey and freeze
     
  4. twistedriku

    twistedriku Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    449
    Joined:
    Feb 5, 2011

    Feb 5, 2011
    449
    94
    53
  5. twistedriku

    twistedriku Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    449
    Joined:
    Feb 5, 2011

    Feb 5, 2011
    449
    94
    53
    You opened up the wrong one, go to C:/LGelectronics/LGNPST/ in your hardrive and look for the application file that DOESNT have "General" in it.
     
  6. tms592

    tms592 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    50
    Joined:
    May 8, 2011

    May 8, 2011
    50
    4
    16
    UPDATE: Anyone in Miami we dont have 3G in Miami, I was just on a job world tour around Miami (on south beach, downtown, and aventura) no area has 3G. I checked.
     
  7. teh_dude

    teh_dude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    496
    96
    73
    Full time student at UT Arlington, in middle of BS
    Arlington/Denton, TX

    If metro never announced it, how is what you or anyone in that other forum say/s reliable information? Still sounds like speculation to me.
     
  8. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    Sorry, I thought you said the site gave you the wrong spc.

    I guess a bit of misunderstanding thats all.
     
  9. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    Chazz if you look at my photo I have 700kb/s download speed, that is not too bad. Though for how long I have no idea.
     
  10. rcookie

    rcookie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 7, 2011

    Jul 7, 2011
    22
    0
    15
    Apopka, Fl
    OK so im on 3g and 3020 prl but stuff like youtube are still the same speed and plus is takes about 2 or 3 hours just for one text to go through
     
  11. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    if your not getting any faster speeds they may have it capped where you are, hell it may be they are systematically capping it everywhere they turned it on.
     
  12. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #95
    Points:
    303
    Posts:
    2,759
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,759
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX

    I was having a problem with text messages going through as well, at first. Unfortunately I can't write more right now (I'm at work), but it did clear up.
     
  13. rcookie

    rcookie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 7, 2011

    Jul 7, 2011
    22
    0
    15
    Apopka, Fl
    I think my texting is good right now
    But anyways im getting speed around 185kbps is anyone getting faster?
     
  14. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    I was, I have not tried in a about half a day, and my wife has the phone now so I wont be able to check it till tomorrow.

    If you look you will find a pic several posts back.
     
  15. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #95
    Points:
    303
    Posts:
    2,759
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,759
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    185 kbps is about average for what I'm getting as well.
     
  16. teh_dude

    teh_dude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    496
    96
    73
    Full time student at UT Arlington, in middle of BS
    Arlington/Denton, TX
    I've now had a couple/few of what might as well be flickers of 3G. as soon as I notice it, it's gone in seconds lol. too quick for me to test it.
     
  17. reppard

    reppard Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    463
    Joined:
    Mar 1, 2011

    Mar 1, 2011
    463
    352
    88
    iCE CREam

    Just updated my prl and no 3g :( I didn't think I would get it as am about 40 miles outside of atlanta
     
  18. teh_dude

    teh_dude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    496
    96
    73
    Full time student at UT Arlington, in middle of BS
    Arlington/Denton, TX
    hah yeah good luck. I was in Augusta a few months ago visiting my friend and his family for a week, and I couldn't even get regular service out there. you're lucky. lol
     
  19. kodfish

    kodfish Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 27, 2011

    Jul 27, 2011
    1
    0
    5
    I am in north dfw area and just noticed 3g on mine today too.
     
  20. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #95
    Points:
    303
    Posts:
    2,759
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,759
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    What part of north DFW? I'm over in Garland and am getting it. I first saw it about a week ago. I've found though, when I goto the Marsh and Forest lane areas, I don't get it. Also the Hillcrest Beltline areas I don't get it. I haven't been over to Richardson yet to see about it there.
     
  21. teh_dude

    teh_dude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    496
    96
    73
    Full time student at UT Arlington, in middle of BS
    Arlington/Denton, TX
    Man you're exploring it pretty hard. All I can say is you probably won't see much more than a flicker driving down Division, Abram, nearby. lol. And that's just cuz I go to the QT sometimes.
     
  22. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #95
    Points:
    303
    Posts:
    2,759
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,759
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    Nah. I head over to those areas frequently (my in-laws live near the Hillcrest/Beltline intersection and my brother-in-law lives near Marsh/Forest Lane area). Also, for my job (I work for IBM repairing servers), I travel a bit.
     
  23. teh_dude

    teh_dude Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    496
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    496
    96
    73
    Full time student at UT Arlington, in middle of BS
    Arlington/Denton, TX
  24. new optimus

    new optimus Android Expert
    Rank:
     #76
    Points:
    413
    Posts:
    4,205
    Joined:
    Mar 10, 2011

    Mar 10, 2011
    4,205
    1,456
    413
    Jax Fl
    Just did several speed test all different servers different parts of the country.

    [​IMG]

    I am going to post this in several of the threads so people can see it.
     
  25. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #95
    Points:
    303
    Posts:
    2,759
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,759
    452
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX

    I wish I could get speeds like that. Mine are consistently below 200 kbps.
     
Tags:

Share This Page

Loading...