1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support I Have A Question about HTC Sense ...

Discussion in 'Android Devices' started by xtshadowxt, Sep 25, 2010.

  1. xtshadowxt

    xtshadowxt Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    8
    0
    5
    Hello Android users!

    i have a question about HTC sense

    The other day i installed visual task switcher, and i love how i can move from one app to the other (that are running in the background). The thing is that i can see that htc sense and that launcherpro are running.

    So my question is if i can uninstall htc sense and have launcherpro running as my main defualt UI?
     

    Advertisement

  2. dan330

    dan330 Android Expert
    Rank:
     #29
    Points:
    923
    Posts:
    11,882
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    11,882
    3,481
    923

    yes. you can get rid of Sense...
    You can not uninstall Sense.. but..

    1. ignore it and make LauncherPro your default.. but it will still be in your phone.

    2. Load a ROM that dont have Sense on it. Then load LauncherPro.
     
    xtshadowxt likes this.
  3. Drew5150

    Drew5150 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    900
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    900
    234
    93
    SF
    you only actually stop the sense launcher from running.

    like above first make launcher pro your default.

    now either go into your running services and stop htc sense, or just reboot your phone. you should no longer see htc sense running.

    you will still be using sense for things like phone, people/contacts, messaging, email etc. that is unless you replace those programs with others from the market.
     
    xtshadowxt likes this.
  4. xtshadowxt

    xtshadowxt Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    8
    0
    5
    Oh now i see why sense has to be running in the backhround, Thanks all for replying
     
Tags:

Share This Page

Loading...