1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support I have JB now but no Chrome or Home button as one site states.

Discussion in 'Android Devices' started by jshoe22, Jan 18, 2013.

  1. jshoe22

    jshoe22 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    176
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    176
    7
    36
    I have JB now but no Chrome or Home button as one site states. It says there is a home button to launch Google Now and I do not see that. I also have the same browser I had before. I do not have Chrome. Can someone help? Thanks
     

    Advertisement

  2. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,916
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,916
    5,307
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Not sure about chrome. Thought that was only in 4.1.2? Which have you got? Chrome is on the market anyway.

    Now is launched by search. So Either Long hold "Menu", or use the google search widget
     
  3. jshoe22

    jshoe22 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    176
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    176
    7
    36
    I have 4.1.2.
     
  4. 13ilgal

    13ilgal Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    245
    Joined:
    Sep 29, 2012

    Sep 29, 2012
    245
    60
    53
    Female
  5. Shotgun84

    Shotgun84 Android Expert
    Rank:
     #47
    Points:
    483
    Posts:
    6,172
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    6,172
    4,033
    483
    Whatever he said.
    Cambridgeshire, England
    If you long press home to bring up your recent applications there should be a g at the bottom, press that and it'll take you to Google now. Or as said earlier just hold the menu button.
     
  6. jshoe22

    jshoe22 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    176
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    176
    7
    36
    So it doesn't come with it as some sites listed?
    Ok will do that. I just thought that the home button was the same as I saw on a picture on another site. An actual new button on the main screen.
     
  7. SUroot

    SUroot Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    1,123
    Posts:
    23,916
    Joined:
    May 25, 2010

    May 25, 2010
    23,916
    5,307
    1,123
    UK Technical Lead; Desktop Support
    Riddlesden, West Yorkshire, UK
    Some android phones don't have physical buttons. They have screen buttons. When looking at features for new releases, try to stick with articles about the s3 rather than generic android ones, because samsungs touchwiz and Googles android are worlds apart
     
  8. jshoe22

    jshoe22 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    176
    Joined:
    Nov 11, 2010

    Nov 11, 2010
    176
    7
    36
    Got ya. So we have physical buttons in this case. I appreciate the info.
     
  9. Shotgun84

    Shotgun84 Android Expert
    Rank:
     #47
    Points:
    483
    Posts:
    6,172
    Joined:
    May 30, 2011

    May 30, 2011
    6,172
    4,033
    483
    Whatever he said.
    Cambridgeshire, England
    Out of curiosity could you post the link up please? I'm kind of curious how they've explained it actually compares to what it is:)
     
  10. gtgirl88

    gtgirl88 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    28
    Joined:
    Oct 30, 2012

    Oct 30, 2012
    28
    2
    16
    Female
    Michigan
    Dolphin is way better in my opinion
     
  11. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;)
    Rank:
    None
    Points:
    1,443
    Posts:
    21,404
    Joined:
    Sep 15, 2011

    Sep 15, 2011
    21,404
    7,247
    1,443
    Male
    monkey
    Paisley, Scotland, Western Europe
    Edited due to my stupidity :)
     

Share This Page

Loading...