1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General I have recieved 2.2 FROYO

Discussion in 'Android Devices' started by dixonba, Aug 26, 2010.

?

Have you received the OTA!?

  1. I have received the OTA!!11!!11!1one

    416 vote(s)
    30.9%
  2. Nope.

    929 vote(s)
    69.1%
  1. volcom1216

    volcom1216 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    56
    5
    16
    Network Administrator
    the OC
    From OC SoCal...

    Woke up at 6am and had no system updates. Went back to sleep and woke up again at 8:32am and had a system update which the update clearly says there is a system upgrade to 2.2 (froyo). It is installing right now.

    Ordered phone July 25th received on Aug. 23. My screen was a different system update than the pics i saw posted here.


    Mike
     

    Advertisement

  2. vnyislesv

    vnyislesv Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    164
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    164
    9
    36
    How do I check out my Quadrant Score? I want to check it before I get the 2.2 update?
     
  3. dhays90

    dhays90 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    116
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    116
    11
    38
    Find the Quadrant Standard app on the Market
     
  4. poland626

    poland626 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    169
    13
    38
    Student
    New Jersey
    does it matter if you're on wifi or not? Just curious
     
  5. dhays90

    dhays90 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    116
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    116
    11
    38
    No. You can get OTA update on 3G but it will just go slower to download.
     
  6. acipollo

    acipollo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    162
    Joined:
    Oct 13, 2009

    Oct 13, 2009
    162
    6
    36
    New York
    Didn't flash the new radio. Now I am on 2.2 and can't get the 2.XXX radio on there. The image when I am in reboot starts to load, but just stops like its done. But obviously it's not.
    I have clockwork mod and s off.

    Any help would be appreciated.
     
  7. poland626

    poland626 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    169
    Joined:
    May 23, 2010

    May 23, 2010
    169
    13
    38
    Student
    New Jersey
    *switches to wifi for the day*
     
  8. ACD168

    ACD168 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,885
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    1,885
    163
    143
    if you have clockworkmod, you install the radio in clockwork recovery.
     
  9. vnyislesv

    vnyislesv Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    164
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    164
    9
    36
    It says, 569. Thats it. When I close the ATK and Battery Lite, it goes up to 589. I guess that sucks?
     
  10. rushmore

    rushmore Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,267
    Joined:
    Nov 13, 2008

    Nov 13, 2008
    8,267
    1,355
    323
    Kentucky
    I think I figured out why such wide variability and posted about it in the root section. BTW, my undergrad is in computer electronics (Industrial, but still CE).

    http://androidforums.com/incredible...probably-misnomer-depending-how-you-test.html
     
  11. acipollo

    acipollo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    162
    Joined:
    Oct 13, 2009

    Oct 13, 2009
    162
    6
    36
    New York
    I tried. I go in recovery and click install from sd and choose the zip and it says

    Installing update..

    Then nothing.
     
  12. ACD168

    ACD168 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,885
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    1,885
    163
    143
    oh crap, im sorry man, the radio needs to be done in hboot.

    you need to get the .zip for the new radio, re name it to the correct, PB31IMG.zip, then boot into hboot and install like that.
     
  13. eram50

    eram50 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    15
    3
    16
    Reporting live from small town harlan IA and I can confirm that my Incredible has recieved the yummy froyo.
     
  14. azak

    azak Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    98
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    98
    12
    18
    Can someone fill the rest of us clueless minds in on what you're discussing here?
     
  15. wrestlingnrj

    wrestlingnrj Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    22
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    22
    1
    16
    Computer Repair Tech
    SoCal
    I'm in the same area as you, but haven't gotten the update yet, hopefully it will come sometime while I'm at work today waiting around for our domain migration to finish.
     
  16. ACD168

    ACD168 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,885
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    1,885
    163
    143
    He is trying to update his radio to the latest 2.15x. I messed up and at first told you to do it via clockworkmod recovery, then realized as he said it wasn't working that I was wrong, and needs to be done via HBOOT. hopefully the OP is having some luck..
     
  17. DocTauri

    DocTauri Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    189
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    189
    12
    38
    Got tired of waiting, installed the RUU, works great, same versions.

    Doc
     
  18. DocTauri

    DocTauri Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    189
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    189
    12
    38
    What exactly is the PRL?
     
  19. huffbanger

    huffbanger Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Jun 24, 2010

    Jun 24, 2010
    34
    2
    16
    Is it possible to back to 2.1 if we have already received the ota? 2.2 is way too laggy. Feels like I'm using the Droid x, literally.
     
  20. PeeLoWanKenobi

    PeeLoWanKenobi Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    103
    Joined:
    Jul 4, 2010

    Jul 4, 2010
    103
    4
    36
    Sacramento
    How does verizon go about pushing update to their customers? I have noticed that it's not necessarily by region/location. So I'm wondering if it's possibly by the last 4 digits of ssn.
     
  21. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish!
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,675
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    1,675
    206
    143
    Westchester, NY
    This scares me. I am a power user, i need the most out of my battery. I dont need VZW forcing me to have apps opent hat i will never ever use.

    Sounds like we need an immediate solution to root this thing quick, and get rid of the bloatware for good.
     
  22. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish!
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,675
    Joined:
    Jun 6, 2010

    Jun 6, 2010
    1,675
    206
    143
    Westchester, NY
    Nobody can find a rhyme or reason. It could be completely random.
     
  23. NilsE

    NilsE Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    206
    Joined:
    Aug 7, 2010

    Aug 7, 2010
    206
    48
    43
    IT Security
    Near Albany, NY
    PRL is the Preferred Roaming List. List could be location since I always get confused on that but it is the same Basically it is a list of all the towers you can connect to.
     
  24. ACD168

    ACD168 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,885
    Joined:
    Apr 30, 2010

    Apr 30, 2010
    1,885
    163
    143

    Before I downgraded back to stock waiting for the OTA, I was on the 2.2 ROMs, and def notcied choppy scrolling, really pissed me off.
     
  25. jrmckins

    jrmckins Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    761
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    761
    101
    93
    It IS random. Verizon said that it would be rolled out in batches randomly.
     

Share This Page

Loading...