1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root I lost root access... how?

Discussion in 'Android Devices' started by nspriggs, Oct 26, 2011.

  1. nspriggs

    nspriggs Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    77
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    77
    17
    18
    Detroit, MI
    Everything has been running fine on my indulge r910 running Basix, until recently, none of my root apps will work, and new root apps that I install simply won't ask for root access, and they won't work at all.. so I cleared all of the data from Superuser trying to fix it, but that had no affect.

    I'm stuck. Anyone know wtf I did, or how to fix it?

    Any help would be greatly appreciated.
     

    Advertisement

  2. Shatterproof

    Shatterproof Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    626
    Joined:
    Mar 30, 2011

    Mar 30, 2011
    626
    196
    93
    Male
    Warehouse Supervisor / MMA Fighter
    Detroit

    Check your build number to see if you received the update (EG06)
     
  3. nspriggs

    nspriggs Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    77
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    77
    17
    18
    Detroit, MI
    Build number is Basix r910. I still have CWM as well. I should still be rooted, I have no idea what's going on.
     
  4. k0nane

    k0nane Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    803
    Joined:
    Apr 8, 2011

    Apr 8, 2011
    803
    779
    163
    Male
    I do stuff, with things
    127.0.0.1
    You probably updated Superuser. Downgrade it.
     
  5. nspriggs

    nspriggs Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    77
    Joined:
    Jun 17, 2011

    Jun 17, 2011
    77
    17
    18
    Detroit, MI
    I did not update superuser. It is version 2.3.6.3, database version 5. Su binary V2.3.2-efgh. I did that once before, and then came here to ask about it, and you said not to do that. I recently reinstalled Basix again, because some things were ****ing up, and everything was working fine until recently. I can't think of anything that I did that would cause this. My phone got sick in a bootloop earlier today, so I cleared the cache and the Dalvik cache, but I don't think that could cause this. Could it? And is that the correct version of superuser that I should be running?
     

Share This Page

Loading...