1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root I need help please!!!

Discussion in 'Android Devices' started by rev440x, Jul 18, 2010.

  1. rev440x

    rev440x Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    10
    0
    15
    DE
    While trying to flash a new ROM I suddenly lost the ability to enter recovery mode. I just get a picture of a triangle with an exclamation mark and and android bot! WTF did I do?
     

    Advertisement

  2. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    Could you post what you did? We can't. ;)

    Just think back and post the order of your actions in flashing the ROM, and then at what point you could not get into recovery mode.
     
  3. rev440x

    rev440x Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Apr 12, 2010

    Apr 12, 2010
    10
    0
    15
    DE
    I'm not sure what the hell I did but I re flashed Amon's recovery image and got it working again. THANKS!!!
     
  4. nastydahitman

    nastydahitman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    12
    0
    15
    oh hell, i did the same thing too....i held down the volume button, and hit the power button once...i put in recovery mode and now i have a pic of an eris with a red triangle and exclamation point. Funny thing is, i'm not even rooted..please help
     
  5. nastydahitman

    nastydahitman Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Jul 18, 2010

    Jul 18, 2010
    12
    0
    15
    never mind, i just took battery out and put it back in
     
  6. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    There ya go. ;)
     

Share This Page

Loading...