1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root I need some help with a working anthrax kernel

Discussion in 'Android Devices' started by robster87, May 12, 2012.

  1. robster87

    robster87 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    8
    5
    6
    Ok so i posted a few days ago needing some help finding a rom with beats audio. The ones who helped thank you so much for that. I found a warm rom that I enjoy very much. I flashed the anthrax kernel and beats audio and everything works the only problem is, is wifi is not working. If i flash the rom with out the kernel than my wifi works. So does anyone have a link to a anthrax kernel that wont do that or is it something I did wrong flashing the kernel?
     

    Advertisement

    Rxpert83 likes this.
  2. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,907
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,907
    13,140
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    On sense 3.5 roms you have to mount data in recovery before flashing. It's a quirky thing for sense 3.5 only.

    Nothing you did wrong, we just forgot to mention it :eek:
     
    robster87 likes this.
  3. robster87

    robster87 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    8
    5
    6
    Yea i have heard of mounting data before flashing it. When I read that it also said to mount it. than when I get done flashing the rom to unmount. when i have done that I mounted it flashed the rom than went back to it and it only gave me the option of mounting it as if flashing the rom unmounted it
     
  4. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,907
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,907
    13,140
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Did you try that before and its still not giving you WiFi?

    Also,
    You only mount it before flashing the kernel. Not before the Rom
     
    robster87 likes this.
  5. robster87

    robster87 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    8
    5
    6
    hahaha ok im uploading the rom after doing that. When it finishes im gonna wipe everything again than download the rom after that mount data than flash the kernel. is this correct?
     
  6. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,907
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,907
    13,140
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Wipe all but SD card
    Flash ROM
    Mount Data
    Flash kernel
    Unmount data (shouldn't NEED to unmount, but its good habit)

    Good to go :D
     
    robster87 likes this.
  7. robster87

    robster87 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    8
    5
    6
    Ok thanks im in the process of downloading the rom again so i will post the turn out thanks again.
     
    Rxpert83 likes this.
  8. robster87

    robster87 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 3, 2012

    May 3, 2012
    8
    5
    6
    it works. thanks your awesome
     
    dustwun77 and Rxpert83 like this.
  9. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,907
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,907
    13,140
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Anytime man :D

    Glad I could help
     
Tags:

Share This Page

Loading...