1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root i think im screwed

Discussion in 'Android Devices' started by DarbagDarbag, Sep 4, 2010.

  1. DarbagDarbag

    DarbagDarbag Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    701
    Joined:
    Mar 12, 2010

    Mar 12, 2010
    701
    368
    133
    The Burgh & Fort Worth
    so i put the leaked ota on my phone from a month or so back... Then, I wanted to put the official 2.2 ota on the phone manually. So i read that i have to root first, then i can revert to stock 2.1, then apply the new 2.2 ota. I rooted and got to the clockworkmod recovery menu. Here is where the problem is.

    My optical joystick does not work after I went jetskiing with my phone. So I cant select anything from that menu. I can pull the battery and let it boot up to the regular home screen with sense.

    so now what?
     

    Advertisement

  2. DizkoDan

    DizkoDan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    385
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    385
    86
    73
    Systems Engineer
    NoVa
    Volume/power buttons still work in clockwork.
     
  3. DarbagDarbag

    DarbagDarbag Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    701
    Joined:
    Mar 12, 2010

    Mar 12, 2010
    701
    368
    133
    The Burgh & Fort Worth
    volume and power buttons still work yes, but i cant select anything with the power button, its only the optical pad isnt it?
     
  4. DizkoDan

    DizkoDan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    385
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    385
    86
    73
    Systems Engineer
    NoVa
    You should be able o use the volume buttons to navigate and power to select in clockwork. I just tested this and it does work on my DInc.
     
  5. crazyg0od33

    crazyg0od33 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    391
    28
    43
    for me, power goes to previous screen in clockwork
     
  6. SLOflatlander

    SLOflatlander Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    Aug 21, 2010

    Aug 21, 2010
    8
    1
    6
    the power button is select in hboot, so you can still load the pb21img.zip if you are willing to go that route
     
  7. kkl1993

    kkl1993 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    240
    Joined:
    Apr 28, 2010

    Apr 28, 2010
    240
    90
    53
    Florida
    PB31IMG , and if i remember the power button selects only for hboot, but for clockworkmod it goes to the previous page.
     
  8. sabrewings

    sabrewings Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    895
    Joined:
    May 26, 2010

    May 26, 2010
    895
    104
    93
    Avionics
    Correct. To the OP, yep you might be screwed.
     
  9. zeke88

    zeke88 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    145
    13
    38
    call verizon and ask for a replacement.

    reason: the optical joystick stopped working for NO REASON.


    ps: unroot and s-on before sending it back.
     
  10. DizkoDan

    DizkoDan Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    385
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    385
    86
    73
    Systems Engineer
    NoVa
    I must just have a more incredible incredible than you. Cuz the power button does work for me in clockwork. And their documentation says it should to:

    Full Update Guide - HTC Incredible - CyanogenMod Wiki

     
  11. DarbagDarbag

    DarbagDarbag Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    133
    Posts:
    701
    Joined:
    Mar 12, 2010

    Mar 12, 2010
    701
    368
    133
    The Burgh & Fort Worth
    Ya well my power button justs turns the screen on and off.
     
  12. GrandMasterB

    GrandMasterB Go Go Gadget Flow!
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    2,208
    Joined:
    Nov 6, 2009

    Nov 6, 2009
    2,208
    599
    233
    Male
    Yewwtah!
    Thats correct. The power button acts as the "back" button until your back to the main recovery screen and then it toggles the screen on/off. It has been that way for some time now.
     
  13. windycity

    windycity Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    145
    Joined:
    Apr 24, 2010

    Apr 24, 2010
    145
    42
    43
    Quality
    Chicagoland
    I didn't realize you made mod, GrandMaster! Congrats! Well deserved, I have had nothing but respect for you and your posts.
     
    GrandMasterB likes this.

Share This Page

Loading...