1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root I'm new and have a quick question.

Discussion in 'Android Devices' started by Robert.gilbert, Sep 20, 2011.

  1. Robert.gilbert

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    2
    0
    5
    I'm new to rooting and whatnot and earlier I had a buddy of mine root and run cm7 for me, for some reason my google search isnt working now. It worked fine after the root, but all of a sudden it just stopped loading and now anytime I search something it doesn't load anything. Any help would be appreciated. Sorry if I posted this in the wrong section.
     

    Advertisement

  2. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #13
    Points:
    1,943
    Posts:
    24,236
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    24,236
    14,884
    1,943
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    welcome to the forums!!!!!!!!!!!!!!
    i moved you to the rooting section.

    try wiping dalvik cache (if you have clockwork mod as your recovery, it is found under advanced) and also wipe cache partitions as well. wiping dalvik cache and cache usually fixes most bugs or glitches.
     
  3. ndh777

    ndh777 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    885
    Joined:
    Jan 1, 2011

    Try what Ocnbrze said or try a simple reboot of the phone. Usually a simple reboot will solve most problems.

    Welcome to the forums :)
     
  4. Robert.gilbert

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 20, 2011

    Sep 20, 2011
    2
    0
    5
    Thanks guys, rebooted my phone and it fixed the problem.
     
Tags:

Share This Page

Loading...