1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Inbuild browser not working

Discussion in 'Android Devices' started by balajis22, Jun 10, 2011.

  1. balajis22

    balajis22 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 10, 2011

    Jun 10, 2011
    1
    0
    5
    I am using Galaxy Ace. I was able to connect and browse using Inbuilt browser when I used 3G connection. Because of cost I moved back to 2G. Now I am able to connect internet and work in Opera browser and gmail/fb/orkut/android market works fine except the Inbuilt browser.

    Please let me know if anyone faced similar problem? and have solutions?
     

    Advertisement

  2. chismay

    chismay Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    603
    Joined:
    Apr 24, 2011

    Apr 24, 2011
    603
    144
    93
    ASSISTANT HEAD CHEF
    LONDON
    whats the problem? does it not connect to any website? does it not load at all? does it find a page then force-close? telling us you have a problem is one thing but telling us what the problem is would help more :D
     
  3. unrealdroidfan

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    10
    Joined:
    Jun 25, 2011

    Jun 25, 2011
    10
    2
    16
    Remove the port and proxy, it works smooth :)
     
    chrishawk likes this.
  4. rklibra

    rklibra Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    1
    0
    5
    thanks a lot dear.....its works for me....he is right remove the port and proxy........thanks once again
     

Share This Page

Loading...