1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Indian milestone froyo update

Discussion in 'Android Devices' started by venkat1204, Mar 8, 2011.

  1. venkat1204

    venkat1204 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    23
    1
    16
    indian milestone officially got froyo..!one can update by going to the service center..!:D:D:D
     

    Advertisement

  2. mohaan_me

    mohaan_me Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Sep 25, 2010

    Sep 25, 2010
    11
    0
    15
    Yes today I called Motorola customer care and I got the information about Froyo 2.2

    1. As of now we can update by going to service center.
    2. Next 10 days it will be available OTA..

    Guys enjoy..... :)
     
  3. lizzarian

    lizzarian Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    18
    Joined:
    Jun 11, 2010

    Jun 11, 2010
    18
    0
    15
    Don't think this is the case in the uk yet. I have just tried running an update.. and although I went through the process of updating the phone it still telling me I'm on 2.1-update1.

    Motorola you are a joke. Never again. How is it, 18 months down the line we still don't have the phone we thought we purchased?
     
  4. darsin

    darsin Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    2
    0
    5

    Which City ? and if you can share the service center no/address
     
  5. aby_987

    aby_987 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    7
    0
    5
    I have updated Milestone in Mumbai from service centre(OTA is yet not availlable), though it is very unstable..
    you need to factory reset it after update, it still very unstable..
    After opening many application and coming to home, the home boots again, means the task manager closes the home app in background..
    Any1 facing such problems, plz post..
     
  6. venkat1204

    venkat1204 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    23
    1
    16
    it could be fast if u do a hard reset and format u r sd card..its much better after doing that..!
     
  7. aby_987

    aby_987 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    7
    0
    5
    Yupp.. missed this one
    will try SD card format..
     
  8. dpac

    dpac Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    12
    1
    16
    Hey guys,

    Quick question. Do I need to unroot my Milestone before I update it to Froyo? Also, are OTA updates working fine now?

    Thanks in advance.
     
  9. lonestarranger

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Apr 3, 2011

    Apr 3, 2011
    8
    0
    5
    Question : If you've already obtained Root, why the need for OTA upgrades?
     
  10. dpac

    dpac Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    12
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    12
    1
    16
    Primarily because its more convenient. And also, I don't really see the need of root any more with Froyo.
     
  11. aby_987

    aby_987 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    7
    0
    5
    OTA update is not avaiable, you need to go to service centre near to you..

    There will not be any problem to upgrade with rooted milestone
     
  12. ahura

    ahura Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    2
    0
    5
    Mumbai, India
    Hi guys,

    I am new to the forum. And reasonably new to Android as well. Recently upgraded to 2.2 via the net and am fairly happy. After that it took ages for my home screen icons to appear after exiting an app and read on this forum that a hard reset was required. Did that and it did get better. However am still facing the same lag problem though less often and the phone hangs in some apps and I need to switch off the screen and then on twice for it to get going again.

    I am using the DW launcher and it does seem better with it. Have read that formatting the SD card helps too. Does it? How do I do that?

    And what is OTA man?

    Any and all help will be greatly appreciated.

    Thanks!
     
  13. venkat1204

    venkat1204 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Sep 9, 2010

    Sep 9, 2010
    23
    1
    16

    Formating SD card makes some improvements..!!
    and OTA means Over The Air update..!!
    our mobile has 800mhz processor but motorola made it to work 600mhz
    with some software techniques..!!you need to over clock your phone to make it fast..!!
     
    ahura likes this.
  14. ahura

    ahura Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Apr 26, 2011

    Apr 26, 2011
    2
    0
    5
    Mumbai, India
     
  15. calling.rocky

    calling.rocky Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 22, 2011

    Apr 22, 2011
    1
    0
    5
    Hi I have updated though Motorola - Support - Software Update. it's amazing and big relief, but my phone is bit slow. my home apps take few sec to upload. Please suggest what shall I do now? I got 2.2.1 firmware n I heard that 2.2.2 is better! how can I update to it?
     

Share This Page

Loading...