1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Install Liberty 1.5?

Discussion in 'Android Devices' started by jnoone, Feb 27, 2011.

  1. jnoone

    jnoone Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    56
    Joined:
    Nov 9, 2009

    Nov 9, 2009
    56
    2
    16
    How do I install liberty 1.5? I have been reading in the forums that I should not install over liberty 1.0 which I am running. Do I just need to wipe the data and cache before installing or is there another process?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. C0n57an71n3

    C0n57an71n3 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    287
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    287
    26
    43
    Just wipe data and cache and you're good to go.
     
  3. colchiro

    colchiro Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    8,886
    Joined:
    Jun 4, 2010

    Jun 4, 2010
    8,886
    1,784
    323
    Male
    Web developer/IT
    +1... that's the standard install for any rom these days.
     

Share This Page

Loading...