1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

Support Installed Galaxo and my phone is not recognized by PC anymore

Discussion in 'Android Devices' started by GabrielBianconi, Oct 2, 2010.

  1. GabrielBianconi

    Thread Starter
    5

    Sep 30, 2010
    5
    0
    5
    EDIT: Problem was NOT solved.

    Hello.

    Yesterday, I installed Galaxo 1.6.3.4 on my Galaxy i7500. It was working fine until I tried to connect it to my PC today using the USB cable.

    When I try to connect, I get:

    I'm using Windows 7 x64, but I've also tried a 32bits XP. It doesn't work.

    What should I do?

    Thanks,
    Gabriel.
     

    Advertisement

  2. Lelouch

    Lelouch Well-Known Member
    98

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    Did you do a Nandroid backup before installing Galaxo?
    If you did, do a back up to see if does exist with the stocked ROM.

    P.S: you can also do Nandroid back up for Galaxo before returning on stocked ROM.
     
    GabrielBianconi likes this.
  3. GabrielBianconi

    Thread Starter
    5

    Sep 30, 2010
    5
    0
    5
    I didn't do a backup before installing.
    I did a backup now for Galaxo.

    Is there a way to go back?

    Thanks.
     
  4. weasel

    weasel Well-Known Member
    38

    Mar 5, 2010
    401
    23
    38
    Nuclear Operator (no shit !!)
    Renfrew, ON
    I am not sure, but a master reset might do it. Otherwise you'd have to Odin back the original firmware.
     
    GabrielBianconi likes this.
  5. GabrielBianconi

    Thread Starter
    5

    Sep 30, 2010
    5
    0
    5
    I'll try a master reset, but how can I use Odin if my PC doesn't recognize it?

    Thanks.
     
  6. weasel

    weasel Well-Known Member
    38

    Mar 5, 2010
    401
    23
    38
    Nuclear Operator (no shit !!)
    Renfrew, ON
    Hmmm. Good point. Might want to hold off on the master reset. Maybe someone else can think of a simpler solution. Apparently my brain isn't firing on all cylinders this morning.
     
  7. Lelouch

    Lelouch Well-Known Member
    98

    Aug 6, 2010
    655
    70
    98
    Kri
    Try to delete drivers, remove NPS and maybe Android SDK (maybe do a registry check for errors on Windows7), and reinstall everything again.

    P.S: do you still have NPS installed
    P.S2: how did you do a installation of Galaxo 1.6.3.4 (with GalaxyUpdater or via adb)?
     
  8. maurinet

    maurinet Well-Known Member
    38

    Jun 22, 2010
    122
    10
    38
    Israel
    Try using a different computer. I have a laptop and I had a similar problem, it stopped recognizing the phone; it seems like my usb port got damaged and could no longer work as a usb2.0, thus not providing enough power to the device. I tried it in a different computer and it works, so that's how I know it is the laptop's usb port for sure.
     
  9. GabrielBianconi

    Thread Starter
    5

    Sep 30, 2010
    5
    0
    5
    I tried in a 32-bit XP too and it didn't work. I don't have NPS anymore. I tried to reinstall the drivers, but it didn't work.

    I installed Galaxo via adb.

    I'll try to reinstall drivers/nps/sdk again.

    Any other suggestions?

    PS/EDIT: I followed the tutorial from maurinet's signature.
     
  10. maurinet

    maurinet Well-Known Member
    38

    Jun 22, 2010
    122
    10
    38
    Israel
    Do you have Drakaz's Recovery? If you do, you could try doing a wipe, apply update.zip, restore gapps and try using the phone again, it could be that your installation got corrupted somehow.
     
    GabrielBianconi likes this.
  11. GabrielBianconi

    Thread Starter
    5

    Sep 30, 2010
    5
    0
    5
    I have Recovery 6.4. I tried this several times and it didn't fix.
     

Share This Page

Loading...