1. Check out our companion app, Forums for Android! Download from Google Play

General installed the new leak but still the same problem

Discussion in 'Android Devices' started by mwhited07, Apr 2, 2010.

  1. mwhited07

    mwhited07 Member
    Thread Starter
    5

    Apr 2, 2010
    8
    0
    5
    so i installed the v2 leak and the problem i was having before i installed it was a weak signal, i would normally have 4 bars, but only getting 1, if any in 3G after i installed the update. so after waiting i saw where the v2 was available and many people were praising it because it fixed the signal problem that some were having too. well i still have shitty signal. any clue whats up? and anyone else having the same problem?
     

    Advertisement

  2. mwhited07

    mwhited07 Member
    Thread Starter
    5

    Apr 2, 2010
    8
    0
    5
    lol so no one else is having a problem with signal reception?
     
  3. mobimop

    mobimop Well-Known Member
    38

    Feb 14, 2010
    221
    23
    38
    Try dialing *228 then choose opt 2. It helped me, added another bar at home.
     
  4. Bswartz95

    Bswartz95 Well-Known Member
    118

    Who was praising the new leak for fixing the signal indicator? From my understanding, a lot of people have a faulty indicator. However, more than likely, your phone is still getting a decent signal.

    Go into settings-->about phone-->network - here you can see signal strength in numbers. -60 dBM is good; -100 dbM is bad. You'll see that it, in no way, matches the number of bars being displayed.
     

Share This Page

Loading...