1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Installing Android OS on the HTC Touch Pro2?

Discussion in 'Android Devices' started by Regent, Jan 10, 2010.

  1. Regent

    Regent Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 23, 2009

    Dec 23, 2009
    3
    0
    5
    Los Angeles California
    A Sprint Advanced Service tech told me one can install the Android OS on the HTC Touch Pro2 phone. How can I do that?
     

    Advertisement

  2. IOWA

    IOWA Mr. Logic Pants
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    8,853
    Joined:
    Dec 2, 2009

    Dec 2, 2009
    8,853
    2,370
    433
    Network Admin
    Chicago
    I think you would need some serious hardware to do that....
     
  3. shawheim_a

    shawheim_a Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    552
    Joined:
    Oct 26, 2009

    Oct 26, 2009
    552
    207
    93
  4. haunted4life@live.com

    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 2, 2010

    Oct 2, 2010
    1
    0
    5
    It does work I have a friend that has the app on his phone runs the droid system.
     
  5. rae0516

    rae0516 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Aug 11, 2011

    Aug 11, 2011
    1
    0
    5
    Does anyone know how to install android onto my HTC touch pro 2
     
  6. Davecrackr

    Davecrackr Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 13, 2011

    Dec 13, 2011
    2
    1
    6
    I have installed android on HTC Touch Pro 2.

    Screenshot

    You will need this to begin the installation.

    WARNING: This is Specificly For The HTC TOUCH PRO 2. It will not work with others.
    Android Files

    Copy all of these files to a folder named ANDBOOT on your phone's sd card. Then run HaRET from your phone. Watch the install for a gray box in the top left corner, because it will be a screen orientation process. You will then have Android running on your phone. Just open HaRET on your Windows Mobile to boot in to Android.
     
    vikingo likes this.
  7. vikingo

    vikingo Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 19, 2011

    Dec 19, 2011
    1
    0
    5
    Just installed android on my touch pro 2, everything works apart from the "touch". It does react when I touch the screen but it seems like it is "mis-calibrated".

    Anyone knows what to do?
     
  8. itnorfolk

    itnorfolk Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 8, 2012

    Jan 8, 2012
    1
    0
    5
    Hey, The link comes up and says "This file is either temporarily unavailable or does not exist. Please try again later."

    I've been trying for hours so im guessing its down. Can someone re-upload please?
     
  9. vicadin2006

    vicadin2006 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 12, 2012

    Apr 12, 2012
    1
    0
    5
    How do i install
    android on my htc touch pro2?
     
  10. Corc

    Corc Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    1
    0
    5
    Hi Davcrackr
    That address appears to be no longer valid, can you supply another one?
     

Share This Page

Loading...