1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root installing in recovery looks weird

Discussion in 'Android Devices' started by selvikin, Feb 19, 2011.

  1. selvikin

    selvikin Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    74
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    74
    3
    16
    LA/OC County, California
    I want to make sure that this is ok or not. Whenever I'm installing something through CWM recovery (green first, now with the red), whenever it looks like its loading up the splash of whatever i'm installing, it looks like its freaking out with huge letters that don't make sense, then after a couple seconds it says installed. I've had some minor issues with the SC 0.9 DJ05 rom(random button pushing; sometimes says safe mode on the bottom left), but I wanted to make sure if this is normal. Coming from the D1 and the Eris, I've never seen it do this in recovery. Thanks in advance.
     

    Advertisement

  2. xliderider

    xliderider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,232
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    1,232
    192
    143
    Where Diamond Head Stay
    Yeah, I've seen the huge letters/words here too. I guess that is "normal".
     
    selvikin likes this.
  3. nitsuj17

    nitsuj17 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    4,648
    Joined:
    Aug 16, 2010

    Aug 16, 2010
    4,648
    654
    213
    NJ
    If you are flashing anything with a kernel the words splashing on the screen are completely normal....you cam thank samsung for that one. :)
     
    selvikin likes this.

Share This Page

Loading...