1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Interesting GB install story.

Discussion in 'Android Devices' started by odock, Mar 28, 2011.

  1. odock

    odock Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    127
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    127
    7
    36
    So i saw on phandroid this morning that i could port GB onto my X and i got an instant w**dy!!!! so i went ahead and did it and instantly got a boot loop :(. I decided to go into recovery and see if i could go back to my apex 1.4.1 setup and of course clockwork was gone... so I took a deap breath and took a shower then went back to my phone turned it on and decided to let it boot loop for about half an hour before i would do anything else to it, low and behold about 15 minutes of boot looping and it decided to load up with GB and everything and now runs perfectly! This motoblured version of GB is fantastic im running LP as my launcher and love it but ive also messed with the stock motoblur and Im so much more impressed then i have ever been with the crap moto has put out.

    I hate to say this but my phone is running better on non rooted GB then it was on a 1.2 overclocked apex 1.4.1 i really cant believe how smooth and how good looking it is. If yall are sitting on the bench get off and hit it up this is pretty damn cool!
     

    Advertisement

  2. DrDiff

    DrDiff Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    210
    Joined:
    Nov 18, 2009

    Nov 18, 2009
    210
    4
    56
    Maintence
    Valparaiso, IN
    I'd go back to a Moto Razar before giving up root!
     
  3. odock

    odock Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    127
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    127
    7
    36
  4. Diz

    Diz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    139
    Joined:
    Jul 17, 2010

    Jul 17, 2010
    139
    9
    36
    Cell Sales
    Louisville, KY
    Next time, clear data/factory reset. That should clear up your bootloop issues.

    EDIT: From stock recovery.
     

Share This Page

Loading...