1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [International] cell/mobile network is not working after i upgraded to 4.3?

Discussion in 'Android Devices' started by steve51184, Jan 1, 2014.

  1. steve51184

    steve51184 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 31, 2013

    Dec 31, 2013
    6
    0
    5
    i have a samsung galaxy note 2 gt-n7100 which was on 4.2.1 i downloaded the update "EUi have a samsung galaxy note 2 gt-n7100 which was on 4.2.1 i downloaded the update "EUR-N7100XXUEMK9-20131218105221" and installed it successfully via 'mobile odin' and i am now on 4.3 BUT i have no cell/mobile network access?

    i've tried flashing different kernels and modems via recovery menu but that just makes it so i can't toggle wifi on.. what is the fix and/or the right kernel/modem to be on?

    note to mods: please don't move this topic into the 'general discussion about upgrading to 4.3' thread as this is *NOT* about upgrading it's about a specific problem related to the kernal and modem i'm using thank you
     

    Advertisement

  2. DonB

    DonB ♡ Truth, Justice and the American Way !! ♡ ™
    Moderator
    Rank:
     #17
    Points:
    1,483
    Posts:
    20,041
    Joined:
    Nov 30, 2009

    Nov 30, 2009
    20,041
    9,750
    1,483
    Male
    18th Hole Of the Golf Course
    What carrier are you on, since this is a root topic, this need to me moved to your carrier device, I am going to move it to the international section, if your phone is not let me know what carrier you are on, cheers
     
  3. steve51184

    steve51184 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 31, 2013

    Dec 31, 2013
    6
    0
    5
    as far as i know it's unlocked
     
  4. heat57

    heat57 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    731
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    731
    311
    113
    Consultant
    Birmingham, UK
    Sounds like a corrupt EFS partition. Have you checked your IMEI number in settings >general . about device > status - the entry under IMEI should correspond to the one on your original box or under the battery housing. If it doesn't and has lots of zeros then I'm afraid you have a real problem unless you made a EFS backup prior to flashing 4.3. Usually custom recoveries like Philz offer to backup the EFS together with a Nandroid, but unless you choose that option it is not being done.
     
  5. steve51184

    steve51184 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 31, 2013

    Dec 31, 2013
    6
    0
    5
    says unknown imei and no i have no EFS backup

    also how do i fix this? all i did was update from 4.2.1 to 4.3 how can this messup my phone so badly? :/
     

Share This Page

Loading...