1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[International / GSM] {resolved}adb reboot issue

Discussion in 'Android Devices' started by chanop, Dec 15, 2011.

  1. chanop

    chanop Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    216
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    216
    419
    88
    When I use the command "adb devices" I get 2 devices. One is the emulator and one appears to be my Galaxy Nexus.

    When I use the command "adb reboot" I get the error: "More than one Device and Emulator"

    How do I get around this?
     

    Advertisement

  2. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    what method are you using from the how to root thread? 1, 2, or 3?

    what Os are you using it on Windows,Mac, or Linux?
     
    chanop likes this.
  3. chanop

    chanop Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    216
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    216
    419
    88
  4. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    educate me on what the "emulator" is? I saw the exe in one of the screen shots.

    anyways

    If you've not even got past step one i would recommend using one of the methods in the guide here in this forum.

    I'm going to use Method 2 personally but you have 3 diff ones to choose from. Option 1 being the most intensive.
     
    chanop likes this.
  5. chanop

    chanop Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    216
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    216
    419
    88
    Used method 2 as you suggested. Worked perfectly. Thank you!
     
    trophynuts likes this.
  6. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    Awesome thanks. Would you mind if i put (resolved) in your title of this thread?
     
  7. chanop

    chanop Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    216
    Joined:
    Jul 24, 2011

    Jul 24, 2011
    216
    419
    88
    Yes. I also found a resolution for the problem with my first attempt.

    When you get said error ("More than one Device and Emulator"), you can narrow down the command to the serial number of the Device shown in 'adb devices'.

    You can do 'adb reboot-d' for the device or 'adb reboot-s ####' for the specific device. the ### would be replaced with the device serial number that comes up in adb devices.
     
    trophynuts likes this.
  8. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    Awesome thank you that will be good to know info.
     
Tags:

Share This Page

Loading...