1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [International] omega rom

Discussion in 'Android Devices' started by silentwitness, Jan 15, 2013.

  1. silentwitness

    silentwitness Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #100
    Points:
    173
    Posts:
    1,098
    Joined:
    Aug 19, 2012

    Aug 19, 2012
    1,098
    320
    173
    Male
    Bombay India
    hey i was running omega rom for the past 6 momths with no issue but decided to try another rom(NeatRom) had a few issues with it and ended up reverting back to omega but now when i open the dialler i can not see all the names written on top they seem to be cut out. I am attaching a screenshot for ure reference. i have tried downloading a new dialler skin but it didnt work.
     

    Advertisement

  2. heat57

    heat57 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    731
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    731
    311
    113
    Consultant
    Birmingham, UK
    Which version of Omega are you using? Currently I am on v37 with no issues at all. However, there is a caveat with that statement; I tried to dirty flash (only clear cache and dalvik) when I came from v36. I did have problems then so I did a complete wipe and hey presto, no issues at all.
     
  3. silentwitness

    silentwitness Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #100
    Points:
    173
    Posts:
    1,098
    Joined:
    Aug 19, 2012

    Aug 19, 2012
    1,098
    320
    173
    Male
    Bombay India
    im on v36 right now did do a complete wipe when installing as i had tried installing neatrom with no success. Just checked and V37.1 is out already but i have changed my CSC to india so i dont really want to flash the update.
     
  4. silentwitness

    silentwitness Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #100
    Points:
    173
    Posts:
    1,098
    Joined:
    Aug 19, 2012

    Aug 19, 2012
    1,098
    320
    173
    Male
    Bombay India
    i was just checking and it turns out the same issue is there if i start music player also the top words are cut off.
     
  5. heat57

    heat57 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    731
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    731
    311
    113
    Consultant
    Birmingham, UK
    Have you formatted system and data partitions as well? If not I'd try this and flash again.
     
  6. silentwitness

    silentwitness Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #100
    Points:
    173
    Posts:
    1,098
    Joined:
    Aug 19, 2012

    Aug 19, 2012
    1,098
    320
    173
    Male
    Bombay India
    no i did not format anything omega rom does all the formatting automatically when u install.
     

Share This Page

Loading...