1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [International] settings for 9500+

Discussion in 'Android Devices' started by t2811, Dec 28, 2013.

  1. t2811

    t2811 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    3
    0
    5
    I have 9500+ on pay as you go sim.text and calls work.but no internet when I'm out.works perfect on my house broad band.please help
     

    Advertisement

  2. Riche101

    Riche101 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    739
    Joined:
    Aug 19, 2011

    Aug 19, 2011
    739
    137
    113
    Male
    EarthCaust Photography, Volunteer, Enviromental Re
    UK- Edinburgh, Brazil - 2 hrs from Rio de Janeiro
    You need to get your sim card provider to send you the settings tobyour phone. I'm sure if you dud a search online you will find the information you need with instructions
     
  3. t2811

    t2811 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    3
    0
    5
    Hi I've got settings in my phone on APN.calls and text ok.can log onto internet at home but not when I'm out.thanks anyway
     
  4. ironass

    ironass Extreme Android User
    Rank:
     #19
    Points:
    1,343
    Posts:
    11,647
    Joined:
    Aug 17, 2010

    Aug 17, 2010
    11,647
    5,849
    1,343
    Male
    Keeping one step ahead of the tax man.
    Cotswolds, England
    Depending on your carrier and your PAYG plan, mobile data may not be included. I would suggest checking with your carrier.
     
    t2811 likes this.
  5. Riche101

    Riche101 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    739
    Joined:
    Aug 19, 2011

    Aug 19, 2011
    739
    137
    113
    Male
    EarthCaust Photography, Volunteer, Enviromental Re
    UK- Edinburgh, Brazil - 2 hrs from Rio de Janeiro
    Does your pay as you go cover a good amount of Data like 1gb. Maybe while your out put it in airplane mode switch off and switch data on after reboot
     
  6. t2811

    t2811 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Dec 28, 2013

    Dec 28, 2013
    3
    0
    5
    Will try ok.thanks for the support.
     

Share This Page

Loading...