1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support internet problem reply importrant

Discussion in 'Android Help' started by Wise11, Aug 11, 2016.

  1. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    hi

    i have internet problem .it is cut all time and suspend what is solution ?

    help

    my mobile is samsung s4
     

    Advertisement

  2. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
  3. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
  4. AZgl1500

    AZgl1500 Android Expert
    Rank:
     #42
    Points:
    618
    Posts:
    6,399
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    6,399
    3,141
    618
    Male
    Retired and loving it.
    Oklahoma grasslands
    no one is answering you because you have not explained anything.
    we are NOT mind readers. so what is your problem?
    what phone do you have?
    what works, what don't.....

    and you just posting up blank posts with ???? marks just makes us want to tell you to go jump off a cliff....
    if you will write up a proper post explaining exactly what you have, and what you have done to trouble shoot the problem,
    then you will get a response.

    Until then, you won't get a thing.
     
    Hef1105, svim, Dannydet and 1 other person like this.
  5. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    I have changed to lollipop.it is suspended all time ant it is very slow. I do not want to apk install

    Thank you
     

    Attached Files:

  6. mikedt

    mikedt 你好
    Rank:
     #7
    Points:
    2,238
    Posts:
    24,193
    Joined:
    Sep 22, 2010

    Sep 22, 2010
    24,193
    13,298
    2,238
    Teachaaa
    Jinan, China
    Your Internet service is suspended? Did you pay your bill? Might be worth checking with your provider about it.
     
    Wise11 likes this.
  7. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    I paiad .how can I check provider please help me.slow Internet made me nervous
     
    #7 Wise11, Aug 11, 2016
    Last edited: Aug 11, 2016
  8. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #6
    Points:
    3,118
    Posts:
    29,288
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    29,288
    23,457
    3,118
    Male
    Next to you
    If I am understanding correctly, you state you changed to lollipop. Assuming this was an update, you can either clear the cache and data for your browser, or just jump the gun and do a factory reset. Taking OTA updates, especially major ones, can sometimes leave old "stuff" behind which may interfere with things like internet connections.
    If you reset, just be sure to save any pics etc as it will wipe out your data.
     
    lunatic59 likes this.
  9. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    i cleared soom all cookies .it is not from cookies.help me if you can enter codes
     
  10. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #6
    Points:
    3,118
    Posts:
    29,288
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    29,288
    23,457
    3,118
    Male
    Next to you
    Codes? Not clear on what you mean by that.
    First of all, are you having trouble connecting to the internet via wifi or 4g?

    Second, is the issue you are having while using the browser? (when I stated to clear your data and cache from the browser, I meant to do it from the "manage applications" setting, not just clearing the cookies)

    Third, is your email and other data services connecting and syncing fine or are those having trouble connecting also?
     
    Wise11 likes this.
  11. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    It is very slowit is from signal .my signal is weak.how can I make signal very strong

    Not all reasoons you said.it is weak signal
     
  12. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ±
    Moderator
    Rank:
     #6
    Points:
    3,118
    Posts:
    29,288
    Joined:
    Sep 10, 2010

    Sep 10, 2010
    29,288
    23,457
    3,118
    Male
    Next to you
    Wifi signal or data signal?
    Assuming this issue arose after the update?
    Have you tried resetting the device since you update to Lollipop?
     
  13. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    After update it was good but before 3 days it got very slow
     
  14. Wise11

    Wise11 Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    46
    Posts:
    240
    Joined:
    Jan 4, 2016

    Jan 4, 2016
    240
    2
    46
    May be from company telecom server

    How can I make fast and strong signal

    Not from update
     
  15. lunatic59

    lunatic59 Moderati ergo sum
    Moderator
    Rank:
     #3
    Points:
    4,238
    Posts:
    36,300
    Joined:
    Jun 12, 2010

    Jun 12, 2010
    36,300
    33,841
    4,238
    Male
    IT
    Pennsylvania
    If your signal is weak that can be from several issues. It could be your provider is experiencing an outage on one (or more) of its towers. If so, that would effect everyone in your area. It would also be local to your area. Try taking your phone a few miles to an area where the connection is usually good and see if that changes it. If the problem is the telecom, then there's very little you can do other than report it to them.

    If others with the same telecom service provider in your area are not having problems, then it could be that you've had some problem with your phone resulting from your upgrade. It doesn't necessarily happen immediately and a factory reset would rule that out. If you have a weak signal everywhere you go and it continues after a factory reset, it might be that the radio on your phone is starting to fail. If that's the case, you will have to repair it or replace it.

    It's really hard to tell until you've done the basic troubleshooting.
     
    Mikestony likes this.

Share This Page

Loading...