1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Intro / Help

Discussion in 'Introductions' started by haulring, May 23, 2011.

  1. haulring

    haulring Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    6
    Joined:
    May 23, 2011

    May 23, 2011
    6
    1
    26
    Hi all, Great place to be.

    I (tech rookie) just installed Froyo on my x8 following instructions given here. Everything went fine. But after installation i got to the Google registration part and was unable to get a signal to connect. Is there a way around this?

    Sorry if muddling up the introduction with help request is not exactly tech-etiquette.

    Regards
     

    Advertisement

  2. NightAngel79

    NightAngel79 Bounty Hunter Administrator
    Moderator
    Rank:
     #17
    Points:
    1,453
    Posts:
    22,599
    Joined:
    May 11, 2010

    May 11, 2010
    22,599
    8,196
    1,453
    Male
    Systems Administrator
    Northern Ky
    No problems. Welcome to Android Forums!!

    What phone is it... the x8? Not familiar with that. Check this section out, feel free to ask/start thread in there: X8 - All Things Root - Android Forums
     
    haulring likes this.
  3. haulring

    haulring Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    6
    Joined:
    May 23, 2011

    May 23, 2011
    6
    1
    26
    Hey, thanks. I shall check that link out. Regards.
     
    NightAngel79 likes this.
  4. Martimus

    Martimus One bite at a time...
    Rank:
    None
    Points:
    843
    Posts:
    19,535
    Joined:
    Jul 9, 2010

    Jul 9, 2010
    19,535
    4,045
    843
    Male
    Engineer
    'neath a cactus
    Welcome to the Android Forums!
     

Share This Page

Loading...