1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Invalid Password for Facebook, LinkedIn and Twitter

Discussion in 'Android Devices' started by ryanp77, Sep 9, 2011.

  1. ryanp77

    ryanp77 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 9, 2011

    Sep 9, 2011
    1
    0
    5
    Any assistance is appreciated!

    I can still log into the accounts manually and through stand-alone apps, but they will not log in through any app or widget that pulls the login info from "My Accounts". I have not changed anything on these. One minute was working, next was saying "invalid password/username". I tried to remove the accounts and re-add them, but it won't let me do that either since it is saying that it is the wrong username and password.
     

    Advertisement

  2. jbdan

    jbdan Extreme Android User
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,121
    Joined:
    Jan 31, 2010

    Jan 31, 2010
    7,121
    3,187
    513
    atl ga usa
    Ya know I had a heck of a time with Hotmail beginning late last night through this morning. I ended up doing a factory reset and it worked itself out
     
  3. TinkFu

    TinkFu Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 12, 2011

    Sep 12, 2011
    3
    0
    5
    Network/Telecom Admin
    SL, UT
    I'm having the same problem. I posted this on a few diff. sites, in hopes someone'll know what to do.

    'Anyone else having issues with FB widget on BIONIC? Says 'Facebook sync failure. Incorrect username or password.' Funny thing is, the FB app works just fine. For some reason, the widget doesnt. I tried going into 'Accounts' to remove/add FB, but it gives me the same error. <-- Says un or pw is incorrect, but the username field is grayed out and you can't edit it. Even tried force stop and clearing data, but still no dice. HALP!'

    *I wonder if it has anything to do with my old phone (DX) still having the account/widget setup. I've been using it on occasion while connected to WiFi for random purposes...
     
  4. TinkFu

    TinkFu Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    3
    Joined:
    Sep 12, 2011

    Sep 12, 2011
    3
    0
    5
    Network/Telecom Admin
    SL, UT
    Ended up doin' a factory reset. Seemed to have resolved the issue...
     

Share This Page

Loading...