1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support iron man 2

Discussion in 'Android Devices' started by droidlover328, Oct 13, 2010.

  1. droidlover328

    droidlover328 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    4
    0
    5
    I have a digital copy of iron man 2. I copied it to itunes, then transferred it to my x. It says it can't read it. I have casino royale from itunes and transferred it over just fine. When I check the files on my phone they are in the same format. I don't know what im missing. Please help.
     

    Advertisement

  2. queenrocks77

    queenrocks77 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    147
    7
    36
    Male
    I'm the President of the planet Neptune (don't ask
    Missouri.... It's south of Iowa
    Try a battery pull.
     
  3. droidlover328

    droidlover328 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    4
    0
    5
    What does that do. The phone doesn't freeze
     
  4. jreed2560

    jreed2560 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,922
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    3,922
    439
    183
    Male
    Sales Specialist/Wireless Consultant
    Tennessee
    try downloading rock player

    [table][tr][td][​IMG][/td][td]RockPlayer Universal
    by Holly Lee
    50,000 downloads, 2426 ratings (4.2 avg)
    [/td][td]Free
    [​IMG][/td][/tr][/table]
     
  5. queenrocks77

    queenrocks77 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    147
    7
    36
    Male
    I'm the President of the planet Neptune (don't ask
    Missouri.... It's south of Iowa
    It'll reboot everything. From time to time things get screwed up. A battery pull isnt going screw anything up or erase anything. It will give it a fresh restart. Sometimes stuff running in the background go a little haywire and they can impact current tasks.
     
  6. droidlover328

    droidlover328 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    4
    0
    5
    i have rock player also. but it still doesnt play. i tried the battery pull and that didnt work either.
     
  7. dhoffman1421

    dhoffman1421 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    620
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    620
    49
    88
    Software Professional
    SF Bay Area
    Where does one get a legal, digital copy of Ironman 2?
     
  8. queenrocks77

    queenrocks77 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    147
    Joined:
    Sep 12, 2010

    Sep 12, 2010
    147
    7
    36
    Male
    I'm the President of the planet Neptune (don't ask
    Missouri.... It's south of Iowa
    It probably came with the DVD.
     
  9. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    3,099
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,099
    415
    273
    TN
    you sure it sync'd correctly with all of the file permissions? those files have to have the code entered in for them
     
  10. droidlover328

    droidlover328 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 8, 2010

    Oct 8, 2010
    4
    0
    5
    the transfer was done correctly, it plays in itunes, and its the same file format as my other movie on my phone. i got the digital copy from the blue ray purchase.
     
  11. BodyBagz

    BodyBagz Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    21
    3
    16
    If I had to guess, there is a form of DRM protection embedded in the digital copy and it only allows the file to be viewed on a PC...not on a mobile phone. What I would do is convert the digital copy with Handbrake and then reload it back to the DX...should work as long as Handbrake can convert it..H.264 - mp4 as the output...
     
  12. quickaudi

    quickaudi Android Expert
    Rank:
     #102
    Points:
    273
    Posts:
    3,099
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    3,099
    415
    273
    TN
    I agree with bodybagz

    some of the new DRMs are only for iphone/apple stuff, or a PC - they won't work on any other type of smart phone
     
  13. cbaty08

    cbaty08 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    94
    Joined:
    Sep 17, 2010

    Sep 17, 2010
    94
    6
    16
    I am playing the .mp4 of iron man 2 fine with Rock Player...?
     
  14. mchung53

    mchung53 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    160
    Joined:
    Jul 19, 2010

    you might have to convert it to .mp4 to play it...
     

Share This Page

Loading...