1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Is it possible

Discussion in 'Android Devices' started by Knitewulf, Mar 14, 2010.

  1. Knitewulf

    Knitewulf Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    365
    Joined:
    Mar 7, 2010

    To be running a 2.1 rom but it still show up as 2.0.1.
    Me and m3gaTr0n have been trying for about 6 hours to get my ROM to update but it doesn't seem to work.

    however I have the livewallpapers, 2.1 music app, 2.1 IM thing and all that stuff. It just lags though. So is it possible for me to have 2.1 installed.
     

    Advertisement

  2. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,043
    Posts:
    13,102
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,102
    13,026
    2,043
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    A 2.0.1 based ROM can still have 2.1 elements in it without being based on the new firmware. Settings--> About Phone--> Firmware version will tell it all.

    The sooner you get onto a 2.1 ESE53 based ROM, the better, as that seems to be the direction that most developers are taking their work. I know Pete is advising everyone using an old Bugless Beast ROM to upgrade to his 2.1 work (even though I was happy with the 2.1 features on his older ROM) because that's where he'll be focusing his energies.

    Did that make any sense at all? LOL
     
  3. Knitewulf

    Knitewulf Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    365
    Joined:
    Mar 7, 2010

    I have a Droid and it came with 2.0.1 in the first place. My firmware version says 2.0.1. I have elements of the 2.1 though so I don't know what the hell I actually have.
     
  4. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,043
    Posts:
    13,102
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,102
    13,026
    2,043
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    You have a Droid running 2.0.1 firmware, with some 2.1 features.
     
  5. Knitewulf

    Knitewulf Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    365
    Joined:
    Mar 7, 2010

    How did I get the 2.1 features on there in the first place? If you don't mind me asking.
     
  6. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations!
    Moderator
    Rank:
     #10
    Points:
    2,043
    Posts:
    13,102
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    13,102
    13,026
    2,043
    Male
    I'm retired: every day's a Monday :P
    Manchester, TN
    You said you had a ROM running. What ROM is it?
     

Share This Page

Loading...