1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Is it possible..

Discussion in 'Android Devices' started by bu9, Apr 16, 2010.

  1. bu9

    bu9 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Feb 6, 2010

    Feb 6, 2010
    22
    0
    15
    To somehow put HTC widgets onto another rom? I'm running the nexus launcher2, and am seriously missing some HTC widgets, especially since digital clock widget (Maize) is no longer in the market :(
     

    Advertisement

  2. screennamie

    screennamie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    213
    Joined:
    Dec 29, 2009

    Dec 29, 2009
    213
    9
    36
    I would like to know this as well.. I would totally be using vanilla right now but like the 2g/3g widget from the sense base. Everything else in the market is just a stupid shortcut to the settings.

    I can go into menu>settings>network stuff myself for crying out loud.
     
  3. jcase

    jcase Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    361
    Joined:
    Mar 24, 2010

    Mar 24, 2010
    361
    261
    88
    You need sense to use the widgets, I believe.
     
  4. dracozny

    dracozny Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    318
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    318
    23
    38
    correct
     
  5. screennamie

    screennamie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    213
    Joined:
    Dec 29, 2009

    Dec 29, 2009
    213
    9
    36
    blah.. barf! :( Guess I'll have to keep my naand of sensable going then.

    I like the ability of vanilla to be COMPLETELY mine but I haven't found a descent calendar or widgets that I really like.

    And Helix launcher is great but I really like home++beta but it doesn't support live wallpapers.

    Unless ya'll know of any good 2g/3g actual widget or one stop shop of a switch/button or an excellent calendar maybe??

    Then I'll have 2 beautiful looking roms on my phone I can switch! :cool:
     
  6. eurotrash323

    eurotrash323 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    125
    Joined:
    Dec 21, 2009

    Dec 21, 2009
    125
    11
    38
    The best 2g/3g method I've found, without using Sense, is to long press on the "call end/power" button to open up the quick select menu. (Power/Sounds/Vibrate/Airplane/2g3g).
     

Share This Page

Loading...