1. Check out our app, Forums for Android! Download and leave feedback here!

Is it the website or is it me?

Discussion in 'Suggestion Box & Feedback' started by macprv, Mar 16, 2010.

  1. macprv

    macprv Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Mar 16, 2010
    337
    47
    43
    I am doing something wrong? sometimes i try to quote a post and i get directed to sign in (funny think is that im already signed in), and it keeps doing the same thing over and over again, some type of loop.
    Also whenever i go to a section (lets say nexus one section) the threads are not in order (i mean, the thread with the most recent post in it should be first), also the list of threads do not display the last person who posted on the thread (most of the times).:thinking:TIA
     

    Advertisement

  2. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member
    233

    Nov 10, 2009
    3,216
    638
    233
    Mechanical Piping Designer
    Delaware
    have you tried to delete your cookie and log in fresh
     
  3. Phases

    Phases Community Manager
    Administrator
    1,503

    Sep 9, 2008
    8,854
    20,007
    1,503
    Male
    IT, Vbulletin and Xenforo Administrator
    Nashville, TN
    Make sure there's no www in the address, too.
     
  4. macprv

    macprv Well-Known Member
    Thread Starter
    43

    Mar 16, 2010
    337
    47
    43
    tried both, and still the same problem:thinking:... now i sometimes get the log in prolem when trying to post in a thread, not only when trying to quote someone (quoting works fine ramdomely:eek:).. lol
     

Share This Page

Loading...