1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Is the leaked version of froyo for droid compatible?

Discussion in 'Android Devices' started by The Rob, Sep 21, 2010.

  1. The Rob

    The Rob Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Sep 20, 2010

    Sep 20, 2010
    6
    0
    5
    Is the recenetly leaked froyo update for droid compatible with the milestone?
    I'm in Canada but I bought the european droid online....
     

    Advertisement

  2. The Rob

    The Rob Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Sep 20, 2010

    Sep 20, 2010
    6
    0
    5
    Anyone got an idea? :D
     
  3. webvan

    webvan Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    33
    0
    15
    Got a link for where that was leaked?
     
  4. The Rob

    The Rob Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Sep 20, 2010

    Sep 20, 2010
    6
    0
    5
  5. ashketchum

    ashketchum Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    72
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    72
    35
    23
  6. webvan

    webvan Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    33
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    33
    0
    15
    Thanks for the link, do we know if anyone's tried it?
     
  7. GlitchZero

    GlitchZero Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    142
    Joined:
    Jul 17, 2010

    Jul 17, 2010
    142
    12
    38
    No one has to, it won't work. The Milestone has multitouch, the Droid doesn't, the Droid is CDMA, the Milestone is GSM. The software is completely different.

    This is like trying to load Droid X software on an Incredible. They're two different devices.
     
  8. FiveFifteen

    FiveFifteen Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 5, 2011

    Jan 5, 2011
    2
    0
    5
    Canada
    What about the CDMA Milestone A854? Still no?
     
  9. Rotundjere

    Rotundjere Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    64
    Joined:
    Sep 14, 2010

    Sep 14, 2010
    64
    0
    15

    it's same,

    both uses SHOLES board,

    the differeces is only the locked bootloader & GSM/CDMA + frequency implementation inside the kernel ^^
     

Share This Page

Loading...