1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root is there a 1.6 rom WITH touchwiz???

Discussion in 'Android Devices' started by derrickps3, Apr 20, 2010.

  1. derrickps3

    derrickps3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    314
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    314
    4
    36
    i am ok with touchwiz and wonder is there a 1.6 rom including it?
     

    Advertisement

  2. paul89

    paul89 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,004
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    1,004
    84
    128
    Indiana, US
  3. derrickps3

    derrickps3 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    314
    Joined:
    Nov 26, 2009

    Nov 26, 2009
    314
    4
    36
    oh man thank you very much, that was the reason why i went back to 1.5 because i didn't think there was a 1.6 with touchwiz, but thanks alot. this forum is very helpful :)




    edit: so what does the half touchwiz do? please give details
     
  4. BH_MAN

    BH_MAN Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,381
    Joined:
    Feb 17, 2010

    Feb 17, 2010
    1,381
    1,667
    313
    I'll Be Posting the APP's to Push into the stock Factory 1.6 TouchWiz Rom Shortly, this will Fix all the FC everyone has been Getting from the Factory rom..
     
  5. paul89

    paul89 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,004
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    1,004
    84
    128
    Indiana, US
    Give me more detail as to what you have set up so far!
     

Share This Page

Loading...