1. Download our Official Android App: Forums for Android!
  2. We apologize for the disruption in email services! They are sending out now, but there is a backlog, so it may take a little time to catch up.

Support Is there any way to make 4G stay?

Discussion in 'Android Devices' started by PRkid, Jun 28, 2012.

  1. PRkid

    PRkid Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #283
    Points:
    78
    Posts:
    518
    Joined:
    Jun 16, 2011

    Jun 16, 2011
    518
    49
    78
    Male
    Lazy person
    Bronx, NY
    So my mom's Galaxy Attain keeps losing its 4G signal. Its been going on for a few month (since I bought it). It has 4G for a good while, but then it goes away. It doesn't go to 3G, since we get not 3G service in my neighborhood, and doesn't even go to 1x. It stays signal-less. I either have to switch airplane mode on and off so it can come back. Other times, my mom has to restart the whole phone over. Meanwhile, my LG Esteem (with Metro also) has 4G all of the time, and we live in the same apt. So I don't get it o_O?
     

    Advertisement

  2. Tokenpoke

    Tokenpoke Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,110
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,110
    1,156
    313
    Male
    Arborist (tree man)
    Miami, FL
    It's not uncommon for attains to loose signal or show 4g but never load.

    It's part of the reason I got an lg connect.

    I haven't been able to figure out why though.
     
    PRkid likes this.
  3. PRkid

    PRkid Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
     #283
    Points:
    78
    Posts:
    518
    Joined:
    Jun 16, 2011

    Jun 16, 2011
    518
    49
    78
    Male
    Lazy person
    Bronx, NY
    Thanks for the response. I asked this when only my mom had the phone. But now my sister has her own Attain, and it does the same. Weird.
     
  4. Woxx17

    Woxx17 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    32
    0
    15
    Lol it might be a defect by Samsung :p
    I had an old smart phone from sprint before and it had the same problem that the attain has with losing signal.
     

Share This Page

Loading...