1. Download our Official Android App: Forums for Android!

issue with Droid

Discussion in 'Android Devices' started by psych0ticmisfit, Jan 20, 2010.

  1. psych0ticmisfit

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    8
    0
    5
    i just started having an issue today with my droid, not sure if it was after upgrading the SNES emulator or installing launcher2.apk. but what is happening is that most pictures or icons, be it in the browser or gallery, or even in the window shade, they have either lines going through them or green or yellow artifacts on them. it starts to clear up and then comes back. I have since deleted the launcher2.apk thinking that was the issue but it still happens.


    anyone else running into this?
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. messenger13

    messenger13 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    3,133
    Joined:
    Dec 8, 2009

    Dec 8, 2009
    3,133
    381
    163
    Director of IT
    Cleveland, OH
    Have you pulled the battery yet? Yikes, that doesn't look good. :eek:
     
  3. psych0ticmisfit

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    8
    0
    5
    Yea I've pulled the battery a few times now. Sometimes it clears up a bit and then happens again. I may just do a factory reset.
     
  4. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande?
    Rank:
    None
    Points:
    513
    Posts:
    7,973
    Joined:
    Nov 29, 2009

    Nov 29, 2009
    7,973
    3,603
    513
    Android App Developer
    NY
    is it hot? That looks like a graphics card overheating (it it were a PC) or corrupted memory (RAM). I'd take that baby back to VZ if I were you.
     
  5. psych0ticmisfit

    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    8
    Joined:
    Nov 17, 2009

    Nov 17, 2009
    8
    0
    5
    nope it wasn't hot or anything. it was weird, some icons would do it most wouldn't, the green mess on the pictures would change each time, never consistent.

    anyway here is an update, i pulled the battery, left it out for 2 or 3 minutes put it back in and turned it back on. now everything is fine. i reinstalled launcher2.apk and its running perfectly.

    not sure what happened but i am glad its over lol.
     

Share This Page

Loading...